Μία συγκινητική έκπληξη για την επέτειο γάμου της Χρυσούλας και του Θωμά έπειτα από 2 χρόνια γάμου!

3897

Σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σου, έναν πολύ όμορφο γάμο, με αφορμή τη χθεσινή επέτειο γάμου του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Η Γιώτα Τσουβαλτζή | Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα, με αφορμή την επέτειο γάμου της καλύτερής της φίλης, Χρυσούλας Κούκου με το Θωμά Σιουσιουλούδη, θέλησε να της κάνει ένα δώρο-έκπληξη, φέρνοντάς της στο σήμερα, την ομορφότερη στιγμή της ζωής της, την ημέρα του γάμου της, μέσα από το παρακάτω άρθρο.

Κι όλα αυτά φυσικά, μέσα από τον φωτογραφικό φακό, του πολύ καλού φίλου του ζευγαριού, Χρήστου Αντωνίου | Photometro Studio, ο οποίος φρόντισε να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές τους.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη καθώς, όπως θα καταλάβεις, μέσα από τις επόμενες γραμμές, πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι, που επέλεξε να παντρευτεί κάνοντας έναν μαγικό γάμο, με την πολύτιμη βοήθεια της καλύτερης φίλης, της νύφης.

Το ζευγάρι αυτό, λοιπόν, επέλεξε με σημαντικά και αγαπημένα του πρόσωπα, να γιορτάσει την αρχή μιας νέας ζωής, μιας ζωής γεμάτης αγάπη.

Ο λόγος για τη Χρυσούλα Κούκου και το Θωμά Σιουσιουλούδη, που το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Άγιο Πνεύμα Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Χρυσούλας και του Θωμά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Σπύρος Λιούγκας και Μαρία Ματάνα, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους, στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στη μέρα του γάμου τους.

Ο γάμος, της Χρυσούλας και του Θωμά, λοιπόν, όπως σου είπαμε και παραπάνω, φέρει την υπογραφή της Γιώτας Τσουβαλτζή και του ανθοπωλείου Wedding Memory Μαριάννα, και εννοείται πως ανήκει στους top αγαπημένους μας γάμους μας, μιας και πρόκειται για μία υπέροχη ιστορία αγάπης, δύο πολύ ταιριαστών ανθρώπων, που σφραγίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, μπαίνοντας έτσι σε ένα νέο, ακόμη πιο όμορφο κεφάλαιο, μιας κοινής ζωής.

Το λιτό, ήταν αυτό, που κυριαρχούσε στο γάμο της Χρυσούλας και του Θωμά. Δίχως καμία υπερβολή, αλλά με πολύ στυλ και γούστο βέβαια, η έμπνευση ήταν μεγάλη σε αυτό το γάμο.

Ένας vintage στολισμός με λινάτσες, δαντέλες και λουλούδια από γυψόφυλλο και κάλες, ήταν μερικά από όσα γοήτευσαν, όλους τους καλεσμένους.

Ασφαλώς, όλη την επιμέλεια της οργάνωσης του γάμου είχε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα. Από τα άνθη, μέχρι το στολισμό και τις μπομπονιέρες, η Γιώτα ήθελε απλά τα καλύτερα για το γάμο της φίλης της και πίστεψέ μας, τα πέτυχε στο μέγιστο.

Έτσι, λοιπόν, ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά υπέροχος και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στη μοναδική γαμήλια δεξίωση, που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στις Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή του.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Χρυσούλας και του Θωμά ανέλαβε ο πολύ φίλος του ζευγαριού, Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio, απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού, εκείνης της μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

Η Χρυσούλα  και ο Θωμάς  μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα