Μαγευτική next day φωτογράφιση για την Τάνια και το Δημήτρη!

2724

Ο μαγευτικός γάμος της Τάνιας και του Δημήτρη μας έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά και αυτό οφείλεται, στην εξίσου μαγευτική next day φωτογράφιση του γάμου τους!

Η Τάνια και ο Δημήτρης, είναι σίγουρα ένα από τα πιο κομψά ζευγάρια, που έχουμε φιλοξενήσει ποτέ στο ogamosmas.gr! Η ξεχωριστή τους φωτογράφιση, όλο κομψότητα και χαρακτήρα, μας έκανε να την ανακυρρήξουμε ως μία από τις πιο μαγευτικές next day φωτογραφίσεις, που έχουν ποτέ περάσει από τα χέρια μας.

Ο λόγος για την Τάνια Σάββα και το Δημήτρη Μήτρακα, που το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 20:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό τους, δε θα μπορούσε να λείπει ο καλύτερός τους φίλος και κουμπάρος τους, Μηνάς Ντουρουτλής, που γεμάτος χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε τους φίλους του στην πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής, στη μέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι αυτό, λοιπόν, έκανε την next day φωτογράφισή του παρέα με τον Χρήστο Αντωνίου | Photometro Studio ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, με το αποτέλεσμα που προέκυψε.

Η φωτογράφιση ήταν μία μοναδική εμπειρία, με απίστευτη χαλαρότητα και καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ο σιδηροδρομικός σταθμός στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, έχει απίστευτη ομορφιά όπως και η λίμνη Κερκίνη. Το Τζαμί μας χάρισε μοναδικές φωτογραφίες, καθώς εκεί κάναμε πρόβα το χορό μας“, μας είπε η όμορφη Τάνια.

Εμείς απλά δηλώνουμε ενθουσιασμένες με το εξαιρετικό αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό σκηνικό, που προέκυψε. Εσύ;

Τάνια και o Δημήτρης μας χάρισαν μία φανταστική next day φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio