Μαμά – Κόρη: Κλέψτε Τις Εντυπώσεις Με Το Ίδιο Outfit

7353

Μία τάση που αγαπάμε τελευταία, είναι το ίδιο outfit για μαμά και κόρη. Συνηθίζεται πολύ και έχουμε δει εικόνες που μας έχουν κλέψει τις εντυπώσεις! Σήμερα, το ogamosmas.gr σας προτείνει τις ομορφότερες προτάσεις για ένα ολοκληρωμένο mama – daughter same outfit αποτέλεσμα.

Οι casual εμφανίσεις που θα λατρέψεις

Η καθημερινότητα είναι το Α και το Ω για κάθε μαμά. Το πρόγραμμά της είναι περίπλοκο οπότε, της είναι απαραίτητο να νιώθει άνετη με το ντύσιμό της. Η βόλτα με την μικρή σας μπορεί να αλλάξει εντελώς, εάν αποφασίσετε να ντυθείτε με τα ίδια ακριβώς ρούχα. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, όμως, πλέον είναι μία πανεύκολη διαδικασία καθώς οι περισσότερες εταιρίες λανσάρουν ρούχα για μαμά και κόρη αντίστοιχα.

Η άνεση είναι σημαντική και για τις 2, επομένως, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο κολάν και να το συνδυάσετε με ένα μακό μπλουζάκι. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε κομψά ντυμένη και το ύφος των ρούχων θα ταιριάζει απόλυτα στην ηλικία της μικρής σας.

Mama – daughter same outfit
Mama – daughter same outfit

Οι απογευματινές σας εμφανίσεις θα είναι μοναδικές

Πολλές φορές χρειάζεται να παρευρεθείτε σε μία εκδήλωση ή μία γιορτή και δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο outfit τόσο για εσάς, όσο και για την μικρή σας πριγκίπισσα. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα same outfit αποτέλεσμα. Προτιμήστε μία φούστα και ένα τοπάκι και για τις 2 σας. Εσείς μπορείτε να απογειώσετε το αποτέλεσμα με ένα όμορφο ζευγάρι γόβες. Προτιμήστε για την μικρή σας παιδικά αξεσουάρ τα οποία θα τονίσουν την παιδικότητά της.

Mama – daughter same outfit
Mama – daughter same outfit

Οι επίσημες εμφανίσεις σας που θα λατρέψουν όλοι

Οι περιστάσεις στις οποίες απαιτείται μία πιο επίσημη εμφάνιση, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ένα τέλειο mama – daughter same outfit. Οι μικρές σας, δείχνουν παραμυθένιες μέσα σε όμορφα φορέματα! Εκμεταλλευτείτε το και προσαρμόστε το ντύσιμο της μίας στην άλλη. Δύο φορέματα από το ίδιο ύφασμα και στις ίδιες αποχρώσεις θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας και φυσικά θα σας κάνουν να μοιάζετε μοναδικές!

Μην φοβηθείτε την επιλογή φούστα με τοπ, εφόσον βέβαια τα κομμάτια δεν έχουν casual εμφάνιση!

Mama – daughter same outfit
Mama – daughter same outfit

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Κόσμημα Li-La-Lo By ΚΤΙΣΤΗΣ
  2. Σχέση Νύφης – Πεθεράς (Ψυχολόγος: Ασίκογλου Κυριάκος)
  3. Βοηθοί Μητρότητας (Love Birth)