Ιδιαίτερες Μπομπονιέρες Γάμου Σε Κουτί Που Θα Εντυπωσιάσουν!

13528

Οι μπομπονιέρες του γάμου, αποτελούν σημείο-κλειδί. Αποτυπώνουν όλο το ύφος και φυσικά από πολλούς θεωρούνται ένα είδος ενθυμίου από τον γάμο. Σήμερα, σου προτείνουμε να κατευθυνθείς σε μπομπονιέρα κουτί και θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά τους λόγους.

Θεωρείται μία safe επιλογή

Η μπομπονιέρα κουτί, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία εύκολη λύση. Εμείς θα σας πούμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά είναι safe. Το κουτί από μόνο του, είναι ένα ιδιαίτερα chic αντικείμενο, το οποίο μάλιστα εάν στολιστεί σωστά, απογειώνει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν διάφορα στυλ και υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να έχεις τις κατάλληλες μπομπονιέρες για τον γάμο σου. Το portal μας σου προτείνει μία ποικιλία από εικόνες κι εσύ μπορείς να εμπνευστείς και να κατευθυνθείς ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Κλασσική επιλογή σε αποχρώσεις του μπεζ – σαμπάνιας

Το κλασσικό αυτό κουτί, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη επειδή δίνει υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα και τονίζει τη chic διάθεση που σίγουρα θέλεις να δώσεις στον γάμο σου. Μπορείς να χρησιμοποιιήσεις κάποια extra υλικά όπως μικρές φούντες και κορδέλες για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα.

Λευκή μπομπιονιέρα κουτί, με λευκή μικρή φούντα
Λευκό κουτί στολισμένο με λευκό άνθος και πέρλες

Το κλασικό καφέ κουτί μπορεί να εντυπωσιάσει

Οι αποχρώσεις του καφέ σε συνδυασμό με τη δαντέλα, θεωρούνται top επιλογή για κάθε γάμο! Επίλεξε κι εσύ ένα κλασικό καφέ κουτί, στολίζοντάς το στο ύφος που εξυπηρετεί τον δικό σου γάμο.

Ρομαντική διάθεση με nude αποχρώσεις και πέρλα

Ξύλινο στοιχείο

Το ξύλο, αν και πολύ χαρακτηριστικό υλικό, μπορεί επάξια να δώσει μινιμαλιστικό τόνο στον γάμο σου. Επίλεξέ το και συνδύασέ το με τον ανάλογο τόνο σε όλη την υπόλοιπη οργάνωση του γάμου σου!

Μπομπονιέρες με ξύλινο κουτί και μινιμαλιστική διάθεση
Ξύλινη μπομπονιέρα με ρουστίκ στυλ

Το γυαλί, θα γίνει η απόλυτη τάση

Μπορείς να αποφύγεις τα συνηθισμένα και να επιλέξεις μία μπομπονιέρα που θα δημιουργήσει αίσθηση. Τα βαζάκια έχουν καθιερωθεί ως τάση και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαζάκια και να τα γεμίσεις με κερί. Αυτό θα δώσει άλλο Prestige και κουμπώνει απόλυτα σε καλοκαιρινό, νησιώτικο γάμο!

Μπομπονιέρα κεράκι – Το δέντρο της ζωής
Μπομπονιέρα – γυάλινο βαζάκι με κερί

Μην αμελήσεις το εσωτερικό της μπομπονιέρας

Το εσωτερικό μίας μπομπονιέρας είναι εξίσου σημαντικό με το εξωτερικό. Πέραν από τα κουφέτα που αναμφισβήτητα πρωταγωνιστούν, μπορείς να προσθέσεις και μία αγκράφα, ή κάποια μεταλλική λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.

Σου προτείνουμε να διαβάσεις και το Κοσμήματα Γάμου: Λαμπερές Προτάσεις για την Ημέρα του Γάμου 👰 σου

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. 5+1 Καλύτερες μπομπονιέρες του Pinterest
  2. Τα μυστικά για την αγορά μπομπονιέρας