Μπομπονιέρες με Άνθη: Ο Απόλυτος Στολισμός

3197

Οι μπομπονιέρες του γάμου σου, αποτελούν το ευχαριστήριο δώρο προς τους καλεσμένους σου. Μπορεί τα κουφέτα να είναι το βασικό στοιχείο, όμως δεν πρέπει να παραλείψεις την όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Σήμερα, σου προτείνουμε τις ομορφότερες μπομπονιέρες με άνθη. 

Λατρεύουμε την λεβάντα και σου την προτείνουμε

Η λεβάντα, αποτελεί αγαπημένο φυτό για τους γάμους. Χρησιμοποιείται συχνά με πολλές παραλλαγές και είναι εξίσου όμορφη και ρομαντική. Επίσης, μπορεί να εξυπηρετήσει επιτυχημένα ένα vintage ύφος γάμου.

Με ή χωρίς λινάτσα, η λεβάντα θα απογειώσει την μπομπονιέρα σου και το υπέροχο χρώμα της θα ταιριάξει απόλυτα με το λευκό του γάμου. Μη διστάσεις να παίξεις με άλλα υλικά, όπως κορδέλες και σχοινιά. Μπορείς να δημιουργήσεις προτώτυπες μπομπονιέρες αρκεί να έχεις φαντασία.

Μπομπονιέρα με Λεβάντα

Απογείωσε τον ρομαντισμό χρησιμοποιώντας διακριτικά άνθη

Τα διακριτικά άνθη, θα προσθέσουν έντονα το στοιχείο του ρομαντισμού. Η γυψοφύλλη παραδείγματος χάρην, έχει μία γοητευτική λεπτότητα, η οποία μπορεί να βάλει την υπογραφή σε έναν chic γάμο.

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις γυψοφύλλη, φυσικά μπορείς να κινηθείς στην ίδια οικογένεια φυτών, επιλέγοντας το άνθος που εν τέλει ταιριάζει στη δική σου άποψη και αισθητική.

Μπομπονιέρες με λευκά, διακριτικά άνθη

Φθινοπωρινή διάθεση και retro πινελιές

Εάν νομίζεις ότι τα άνθη δεν έχουν θέση σε γάμο φθινοπώρου κάνεις λάθος. Το λουλούδι σχεδόν επιβάλλεται αυτή την εποχή, καθώς τα φθινοπωρινά άνθη, δανείζονται τα ομορφότερα χρώματα από την γήινη παλέτα.

Οι αντιθέσεις των χρωμάτων αυτών, με τα χρώματα όπως το λευκό και το καφέ, θα σου δώσουν τις αντιθέσεις αυτές που θα απογειώσουν τη retro διάθεση του γάμου σου. Μη φοβηθείς τα έντονα χρώματα, καθώς αυτά θα αποτελέσουν το δυνατό σου χαρτί.

Φύλλα ελιάς για elegant διάθεση

Η χρήση φύλλων, αντί ανθών συνηθίζεται αρκετά. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νησιώτικο γάμο. Τα φύλλα ελιάς, θεωρούνται η καταλληλότερη επιλογή, καθώς τόσο το λεπτεπίλεπτο σχήμα τους όσο και το έντονο σκούρο πράσινο χρώμα, δένουν αρμονικά με το λευκό του γάμου.

Μπορείς να δέσεις τον συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες θα κάνουν την διαφορά. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα φύλλα εξυπηρετώντας μία πιο minimalίστικη διάθεση.

Μπομπονιέρες με φύλλα ελιάς

Μικρές συνθέσεις λουλουδιών 

Τόλμησε να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και βρες τις απόλυτες ισορροπίες μεταξύ υπερβολής και ομορφιάς. Οι μικρές συνθέσεις λουλουδιών, μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα σημεία αναφοράς στο γάμο σου και να συζητηθούν! Πρέπει βέβαια να είσαι πολύ προσεκτική στο συνδυασμό. Χρησιμοποίησε άνθη από την ίδια παλέτα χρωμάτων και φρόντισε ο όγκος να μην ξεπερνά τον επιθυμητό.

Μπομπονιέρα με μικρές συνθέσεις λουλουδιών

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. 5+1 Καλύτερες μπομπονιέρες του Pinterest
  2. Τα μυστικά για την αγορά μπομπονιέρας
  3. Μπομπονιέρες γάμου σε κουτί