Οι 9+1 Γάμοι Του 2017 Που Λάτρεψαν Οι Αναγνώστριες Του Ogamosmas.gr (Part 1)

2420

Εμείς, εδώ, στο ogamosmas.gr, λατρεύουμε πραγματικά τους γάμους! 

Ο λόγος; Μα φυσικά η αληθινή έμπνευση που χαρίζουν σε όλες εσάς τις υποψήφιες νυφούλες αλλά και η αληθινή αγάπη των ζευγαριώ, που φιλοξενούμε στις σελίδες μας.

Τέτοιους γάμους, γεμάτους αγάπη, χαρά, φαντασία, πρωτοτυπία και πολύ συναίσθημα, πρόκειται να δείτε στο παρακάτω άρθρο.

Γάμοι που άφησαν το δικό τους στίγμα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία και που λατρεύτηκαν όσο κανένας άλλος.

Παρακάτω, λοιπόν, θα θυμηθούμε μαζί τους 9+1 γάμους του 2017 που οι αναγνώστριες του ogamosmas.gr ψήφισαν ως τους αγαπημένους τους. Ξεκινάμε!

Ο γάμος της Ματίλντας και του Βασίλη

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous

«Κάποιες στιγμές στη ζωή είναι μοναδικές, για αυτό αξίζουν οι ευχές όλων». Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Ματίλντα και ο Βασίλης, έκαναν το κάλεσμα του γάμου τους και κατά τη γνώμη μας, ήταν όντως μία μοναδική στιγμή. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Λίνας και του Παναγιώτη

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Μοναδικός ο τρόπος που, αυτό το ζευγάρι αποτυπώνει την αγάπη του μέσα από τις φωτογραφίες, και για αυτό μας εντυπωσίασε. Ενώ, εξίσου εντυπωσιακό, ήταν το γεγονός πως όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι και γεμάτοι χαρά. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Γιώτας και του Στέλιου

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Ο γάμος αυτός ήταν πολύ ξεχωριστός και σε αυτό έχουν συμβάλει οι ξεχωριστοί πρωταγωνιστές του! Πρόκειται για ένα όμορφο ζευγάρι, που αποφάσισε να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης μία καλοκαιρινή μέρα του Ιουλίου. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Μαριλίνας και του Κώστα

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Το πανέμορφο νυφικό της Μαριλίνας ή την υπέροχη φωτογράφιση, που στήθηκε για αυτού χάρη του γάμου. Τον γάμο αυτό δεν πρέπει να τον χάσεις, εμπιστεύσου μας! Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Πετρούλας και του Σάκη

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Ο γάμος αυτός είναι καλοκαιρινός, ειδυλλιακός και με μία αλλιώτικη αύρα. Είναι από τους γάμους εκείνους που οι εικόνες τα λένε όλα. Πρόκειται άλλωστε για ένα νέο και πολύ όμορφο ζευγάρι που φρόντισε να μας εντυπωσιάσει με τις λεπτομέρειες που επέλεξε. Δεν θα πούμε άλλα γιατί ο λόγος ανήκει σε εκείνους. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Ευαγγελίας και του Νίκου

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Ο γάμος που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου είναι εντελώς διαφορετικός από τους άλλους! Έχει φαντασία, έμπνευση και κάτι μαγικό. Φταίει άλλωστε και αυτό το βλέμμα ευτυχίας που φαίνεται στα μάτια του ζευγαριού, το οποίο μας παρασύρει. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Ελένης και του Νίκου

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να κάνει μία τόσο εναλλακτική after wedding φωτογράφιση, τότε ξέρεις πως οι φωτογραφίες αυτού του γάμου, σίγουρα θα σου κόψουν την ανάσα! Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Γεωργίας και του Πέτρου

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Δημήτηρης Αντωνίου | Photometro Studio

Ο γάμος αυτός είναι απόλυτα καλοκαιρινός, λαμπερός και με μία διαφορετική, πιο οικεία αύρα. Είναι από τους γάμους εκείνους που οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ο λόγος για τη Γεωργία και τον Πέτρο, που το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Ένα ραντεβού που θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους. Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Μαρίας και του Κώστα

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Black Films

Αυτός ο γάμος τα είχε όλα! Μια ονειρεμένη πρόταση γάμου, μια εκθαμβωτική νύφη, έναν υπέροχο γαμπρό, ένα ξέφρενο γαμήλιο party, ένα pre wedding video και μια after wedding φωτογράφιση, που θα σου κόψει την ανάσα. Δεν φαντάζεσαι, πόσο χαιρόμαστε που τον μοιραζόμαστε μαζί σου! Δες το άρθρο, εδώ.

Ο γάμος της Ευθυμίας και του Χρήστου

Γάμοι
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous

Περιπτώσεις σαν και αυτές είναι, που μας μαγεύουν και μας γεννούν μοναδικά συναισθήματα, χαράς και ενθουσιασμού. Ένα πανέμορφο ζευγάρι, που αποφασίζει να ενώσει τις ζωές του. Και το καταφέρνει με δύο διαφορετικούς τρόπους, με έναν γάμο, που πραγματικά μας συγκλόνισε και μία βάπτιση που ήταν εξίσου απίστευτη. Δες το άρθρο, εδώ.

Δες το γάμο σου να ζωντανεύει στην οθόνη σου

Στείλε μας φωτογραφίες και πληροφορίες και από τον δικό σου γάμο και δώσε ιδέες και στα υπόλοιπα μέλη!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!