ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Μία Παραμυθένια Βάπτιση Για Μία Μικρή Πεταλουδίτσα Που Θα Λατρέψετε (Wedding Memory Μαριάννα)

1259

Οι βαπτίσεις των κοριτσιών έχουν μία ιδιαίτερη μαγεία. Από τα χρώματα έως και τα χαριτωμένα σχέδια κατακτούν μία πιο εξέχουσα θέση στην καρδιά μας. 

Σήμερα θα δούμε την βάπτιση μιας μικρούλας που μας εντυπωσίασε με τις λεπτομέρειές της.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας είχε ντυθεί σε ιβουάρ τόνους και με αέρινα υφάσματα. Οι πεταλουδίτσες είχαν την τιμητική τους και το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώθηκε με τις πρωτότυπες μπομπονιέρες σε τσαντάκι.

Οι γονείς της μικρής πριγκίπισσας απόλυτα συγκινημένοι καθώς αυτή ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή της κόρης τους. Όπως και η νονά της για την αποστολή που της δόθηκε να είναι η πνευματική της μητέρα μένοντας κοντά της σε όλη της την ζωή.

Ασφαλώς  το μαγικό αυτό σκηνικό ανέλαβε το Wedding Memory Μαριάννα. Δίνοντας σε αυτή τη ημέρα έναν άλλο αέρα παιχνιδιάρικης διάθεσης κάνοντας τους καλεσμένους να το απολαύσουν!

Εμείς μέσα από τις σημερινές εικόνες θα σου δώσουμε χρήσιμες ιδέες και συμβουλές για την οργάνωση της βάπτισης του δικού σου άγγελου.

Ας ξεκινήσουμε!

Wedding Memory Μαριάννα-Τραπέζι βάπτισης
Wedding Memory Μαριάννα-Βιβλίο ευχών

Εμείς να ευχηθούμε στο μικρό κοριτσάκι να ζήσει υγιής και καλότυχο!

 

Το Wedding Memory Μαριάννα βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 28, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 27431, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Ανθοπωλείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ.