Ένας απόλυτα chic-elegant γάμος στη Χαλκιδική!

8270

Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μας όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε όμορφους και ιδιαίτερους γάμους εδώ στο www.ogamosmas.gr.

Ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για ανθρώπους, με τους οποίους μας συνδέει μία αλλιώτικη, πιο προσωπική σχέση. Όταν η σημερινή νύφη, επικοινώνησε με εμάς για τον γάμο της ένα πλατύ χαμόγελο δημιουργήθηκε στα χείλη μας. Πρόκειται άλλωστε, για την καθηγήτρια της δημιουργού του www.ogamosmas.gr Αποστολίας Ελευθερίου, κατά τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα social media.

Ο γάμος αυτός κρύβει μία μοναδική ιστορία από πίσω του, μία πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό πικ-νικ στο δάσος του Σέιχ Σου. Κατά συνέπεια, δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε γάμο!

Ο λόγος, λοιπόν, για το όμορφο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, που στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κρήνη Χαλκιδικής, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Παρόντες ήταν φυσικά η Χαρούλα και ο Χρήστος, οι κουμπάροι τους, που στέκονταν στο πλευρό τους με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη τους.

«Ήμασταν συμμαθητές στην πρώτη τάξη του δημοτικού και ξαναβρεθήκαμε ως φοιτητές. Η πρόταση γάμου έγινε μετά από ένα πικ-νικ που οργάνωσε ο αγαπημένος μου στο δάσος του Σέιχ Σου. Θυμόταν ότι είχα ξετρελαθεί με ένα πικ-νικ που κάναμε στο δάσος της Βουλώνης στο Παρίσι και το οργάνωσε τέλεια. Τόσο, που είχα καταλάβει ότι εκεί θα μου έδινε το δαχτυλίδι. Μάλιστα τον ρωτούσα “σήμερα θα μου κάνεις πρόταση ε;”. Εκείνος, όμως πολλά βήματα μπροστά με άφησε να περιμένω λίγο ακόμη μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι, πάνω που είχα πάρει απόφαση ότι δεν είχα καταλάβει καλά…», μας διηγείται η Χρυσοπηγή για την πρόταση γάμου. Αλήθεια, έχεις ακούσει πιο ρομαντική πρόταση;

«Όσον αφορά στο στυλ του γάμου, χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου που θα ήθελα να ακολουθήσω, τελικά βγήκε ένα αποτέλεσμα που μας ταίριαζε πολύ. Στη διακόσμηση της εκκλησίας τα θέλαμε όλα απλά αλλά chic και χρησιμοποιήσαμε τα φετινά χρώματα της Pantone Serenity και Rose Quartz  μαζί με λίγο χρυσό ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Πινελιές από παραδοσιακούς συμβολισμούς στον γάμο μας ήταν τα δύο λευκά περιστέρια που αφήσαμε κατά την έξοδό μας από την εκκλησία και το κάλεσμα του γάμου που έγινε με γλαστράκια βασιλικού».

Παράλληλα, η όμορφη νύφη μας ανέφερε πως «αυτό που ήξερα από την αρχή ότι ήθελα ήταν να συμπεριλάβουμε στον γάμο μας και τους παππούδες που είχαν φύγει. Ενώ, η δε χρυσή καρέκλα στις φωτογραφίες, έχει μεταποιηθεί από τον πατέρα μου λίγες μέρες πριν τον γάμο». Τέλος, για την φωτογράφιση του γάμου τους χρησιμοποίησαν μια vintage mercedes 200 του 1978.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν ξεκάθαρα ένας από τους πιο σικάτους και κομψούς, γεμάτους μάλιστα με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, γάμους. Είναι ένας γάμος γεμάτος έμπνευση τον οποίο δε χορταίνουμε να βλέπουμε!

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε το  Pov studio.

Σας ευχόμαστε να ζήσετε!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!