Ο Αυγουστιάτικος Γάμος Της Αθηνάς & Του Κωνσταντίνου Στην Χίο

2661

Η Χίος μας έχει χαρίσει μερικούς από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς γάμους. 

Το μαγευτικό περιβάλλον, η θάλασσα μα κυρίως το νεόνυμφο ζευγάρι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Αθηνά Βαφιά & ο Κωνσταντίνος Τουλιδάκης ένωσαν τις ζωές τους στις 18.8.2018 στην Παναγιά Αγριδιώτισσα της Χίου.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Φίλοι και συγγενείς βρισκόταν εκεί, ώστε να το τιμήσου στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, αλλά και στο νέο τους ξεκίνημα.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλύτεροι τους φίλοι Σαράντος Κωστίδης & ο Σάββας Χαλκίδης που συνέβαλλαν στο μυστήριο με τον πιο καθοριστικό τρόπο.

Το Storytelling της γνωριμίας 

Η Αθηνά μοιράστηκε μαζί μας την αρχή αυτού του μεγάλου έρωτα: << Αιτία της γνωριμίας στάθηκε ένας νησιώτικος χορός! Είχαμε παρευρεθεί πρώτη φορά και οι δύο σε ένα τοπικό σύλλογο παραδοσιακών χορών. Ο πρώτος μας ήταν ο μπάλος. Εκεί τα βλέμματα μας ενώθηκαν αμέσως και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος..>>

Το νυφικό μου ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν δημιουργία του Atelier Kallia Handmade Fashion και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν. Στόχος της Κάλιας είναι κάθε γυναίκα να αισθάνεται λαμπερή και άνετη στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της! Το γαμπριάτικο κουστούμι του Κωνσταντίνου ήταν από το Double for man & woman. Το σκούρο navy blue ήταν αυτό που αναζητούσαμε. 

Το χτένισμα μου επιμελήθηκε η Ιωάννα Γεραζούνη. Οι ανάλαφρες μπούκλες ήταν αυτό ακριβώς που είχα φανταστεί. Το μακιγιάζ μου ήταν δημιουργία του Sky Near G που με επαγγελματισμό και τις κατάλληλες τεχνικές δημιούργησε το ιδανικό αποτέλεσμα. 

Το στολισμό και την οργάνωση του μυστηρίου ανέλαβε το Ωρέλια. Οι αποχρώσεις του λευκού κυριαρχούσαν στο χώρο. Φωτογράφος μας ήταν ο Μαυράκης Παναγιώτης, ο οποίος απαθανάτισε στο φακό του, τις πιο μαγικές στιγμές από εκείνη την ημέρα. Ενώ την επιμέλεια του video την είχε ο Nelo Meci, ο οποίος μας χάρισε την πιο σπουδαίο “ταινία” της ζωής μας!>>

Δεν θα ήθελα να ξεχάσω τίποτα από την ημέρα του γάμου. Θέλω να τα θυμάμαι όλα από την αρχή έως και το τέλος!

Η συμβουλή σε κάθε υποψήφια νύφη 

“Να ξεκινούν τις προετοιμασίες όσο ποιο νωρίς μπορούν έτσι ώστε να ευχαριστηθούν το γάμο τους ξεκούραστες και χωρίς κανένα άγχος.”

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr