Ο Μιχάλης και η Νάνσυ βάπτισαν το μικρό τους Μάρκο!

5140

Πόσο όμορφη είναι αυτή η βάπτιση στις Σέρρες, που θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα!

Οι γονείς αυτού του μικρούλη, θέλησαν μόνο τα καλύτερα για το γιο τους, και τα πέτυχαν στο μέγιστο!

Ο λόγος για το Μιχάλη Μανδέλα (Πολιτικός Μηχανικός-Κτηματομεσίτης) και τη Νάνσυ Μαρκοπούλου (Επόπτρια Δημόσιας Υγιεινής, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), που το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στις 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Σερρών, βάπτισαν το μικρό πρίγκιπά τους.

Από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να λείπει ο ανιψιός και κουμπάρος τους, Άκης Μαυρίδης (Ιδιοκτήτης Εμπορίου Αυτοκινήτων “Auto-Moto Μαυρίδης”, στο 5ο χλμ Σερρών–Θεσσαλονίκης), που χάρισε στο μικρό Μάρκο το καλύτερο δώρο, το όνομά του.

Ασφαλώς, κοντά στη Νάνσυ και στο Μιχάλη, εκείνη την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα, βρίσκονταν και οι οικογένειες καθώς και οι φίλοι τους, που όλοι μαζί γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το μικρό Μάρκο να βαπτίζεται.

Η αδελφή της Νάνσυς με τον γαμπρό της!
Ο πατέρας της Νάνσυς, Μάρκος Μαρκόπουλος, από τον οποίο πήρε το όνομά του ο νεοφώτιστος.
Οι γονείς της Νάνσυς! Ο παππούς και η γιαγιά του μικρούλη Μάρκου!

Μάλιστα, το κάλεσμα αυτής της βάπτισης ήταν κάτι τόσο ιδιαίτερο, που μας έκανε φοβερή εντύπωση, μιας και ο μεγαλύτερος αδελφός του Μάρκου, ο Σταύρος, ανακοίνωσε προς όλους πως:

Ο μεγάλος αδερφός του μικρού Μάρκου, Σταύρος, που πανευτυχής κρατούσε τη λαμπάδα!

Ο αδελφός μου ο μικρός θα γίνει Χριστιανός, όλοι τον λέμε «μπεμπουλάκι»…καιρός όμως να αποκτήσει ονοματάκι! Στη βάπτισή του σας καλούμε, όλοι μαζί για να χαρούμε!“.

Μετά το μυστήριο της βάπτισης, ακολούθησε γεύμα στο Εστιατόριο Ντομάτα  όπου συγγενείς και φίλοι, γιόρτασαν αυτό το υπέροχο γεγονός γεμάτοι χαρά και συγκίνηση.

Η αδελφή και η ανιψιά της Νάνσυς!

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε ο Βασίλης Χαρμπαντίδης.

Οι γονείς, ο αδερφός και ο νονός με τον μικρό νεοφώτιστο!
Ο πατέρας της Νάνσυς, Μάρκος Μαρκόπουλος, από τον οποίο πήρε το όνομά του ο νεοφώτιστος.
Η μητέρα Νάνσυ Μαρκοπούλου με την πολύ καλή παιδική της φίλη, Χριστίνα Μπαλίτη (Έπιπλα Μπαλίτη), που την βοήθησε στην οργάνωση της βάπτισης του μικρού Μάρκου.
Με την μαία Χριστίνα Κουρουτζιούδη, που έφερε στη ζωή το μικρούλη Μάρκο, η οποία ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, για να μοιραστεί τη χαρά τους.
Πάντα κοντά τους και η Μαρία Σιγκιρίδου, Βοηθός Μητρότητας!
Η νάνσυ με τον γιο της!

Νάνσυ και Μιχάλη να σας ζήσει ο μικρός σας Μάρκος!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!


Vaptism Professionals
ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Εστιατόριο Ντομάτα | Χώρος Δεξιώσεων