Ο Ρομαντικός Γάμος Της Ανδρομάχης & Του Παντελή Στην Χίο

2143

Σήμερα ταξιδεύουμε στην Χίο, σε ένα πανέμορφο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου για να γνωρίσουμε την Ανδρομάχη και τον Παντελή. 

Η Ανδρομάχη Λέκκα και ο Παντελής Τουρνής ένωσαν τις ζωές τους στις 9 Μαρτίου 2019 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστρας στην Χίο.

Κουμπάροι του ζευγαριού σε αυτή την τόσο μοναδική στιγμή ήταν η Μαρία Κρουστάλλη και ο Αλέξανδρος Σημίτος. Οι οποίοι είναι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού εδώ και πολλά χρόνια.

Το Storytelling της γνωριμίας 

Όπως μας αναφέρει και η Ανδρομάχη: Γνωριστήκαμε σε ένα διάδρομο γυμναστικής και από τότε «τρέχουμε» μαζί!

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία! Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στο μυστήριο, ώστε να τιμήσουν το ζευγάρι να μοιραστούν μαζί τους την χαρά, αλλά και έναρξη της νέας τους κοινής ζωής.

Η πρόταση γάμου ήρθε με ένα πολύ ρομαντικό τρόπο όπως μας περιγράφει η Ανδρομάχη: <<Είχαμε μετακομίσει στο καινούργιο μας σπίτι και ήταν η ημέρα των γενεθλίων μου. Ο Παντελής μου πρόσφερε κρίνους, οι οποίοι αποτελούν και τα αγαπημένα μου λουλούδια και μου έκανε την πρόταση γάμου. Η απάντηση μου ήταν ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Για το άψογο αποτέλεσμα επιλέξαμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν την κάθε λεπτομέρεια για έναν παραμυθένιο γάμο.

Φωτογράφος μας ήταν ο George Kakitsis, ο οποίος απαθανάτισε με τον πιο μοναδικό τρόπο όλα τα έντονα συναισθήματα εκείνη της ημέρας. Τον στολισμό και την οργάνωση του μυστηρίου ανέλαβε το Ηλέκτρα Χίος. Ενώ dj της βραδιάς μας ήταν ο Stratos Kavadas, ο οποίος φρόντισε να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα μετατρέποντας την δεξίωση σε ένα αξέχαστο πάρτι! Το νυφικό μου ήταν μία δημιουργία του Atelier Kallia Handmade Fashion. Η οποία δημιούργησε το πιο παραμυθένιο φόρεμα, όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Ενώ το νυφικό μου χτένισμα επιμελήθηκε η Anna Boula.>>

Αυτό που δεν θα ξεχάσω από την ημέρα του γάμου μου είναι τα μαθήματα χορού που κάναμε με το Παντελή 6 μήνες πριν. Είναι κάτι που θα θυμόμαστε και οι δύο για πάντα! Και αυτή είναι και η συμβουλή μου προς όλες τις υποψήφιες νύφες, δημιουργήστε τις αναμνήσεις που θα θυμάστε για μια ζωή.. Εμείς, επιλέξαμε να χορέψουμε το You are the one that I want. >>

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr