Ο Φθινοπωρινός Γάμος Της Σταύριας & Του Μάριου Στην Πάφο

1349

Ο Οκτώβριος αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους μήνες για το μυστήριο του γάμου. Με αυτή την αφορμή σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι της Πάφο της Κύπρου… 

Εκεί θα συναντήσουμε την Σταύρια Αποστολίδου & τον Μάριο Μιχαήλ οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12.10.2019 στην Παναγία Παντάνασσα στην Πάφο.

Σημαντικό ρόλο στην τέλεση του μυστηρίου έπαιξαν και οι κουμπάροι τους. Οι οποίοι στάθηκαν επάξια δίπλα στο ζευγάρι στην πιο μοναδική στιγμή της ζωής του.

Ο Σταύρος Σταύρου και ο Μιχάλης Ευαγγέλου από την πλευρά του Μάριου. Ξάδερφος και φίλος του αντίστοιχα. Ενώ η Σταύρια επέλεξε τις δύο αδερφές της, Έλενα και Γεωργία Αποστολίδου.

Αναπολώντας τις πιο όμορφες στιγμές 

Η Σταύρια μας εκμυστηρεύτηκε τις πιο όμορφες στιγμές από την γνωριμία της με τον Μάριο.

Με τον Μάριο γνωριστήκαμε σε ένα site γνωριμιών το καλοκαίρι του 2011. Ο σύζυγος μου τότε έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία, και εγώ θα πήγαινα τον Οκτώβριο για σπουδές στην Ελλάδα. Περάσαμε ένα όμορφο καλοκαίρι μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας για να πάει ο καθένας για τον σκοπό που είχε. Θυμάμαι μέχρι και σήμερα τα λόγια που μου είπε όταν με αποχαιρετούσε “Καλό ταξίδι, να προσέχεις, σ’ αγαπώ”. Περάσαμε δύσκολα λόγω απόστασης. Καυγάδες, ζήλιες, και μικροί σε ηλικία τότε, εγώ 17 χρονών και ο Μάριος 22, η σχέση μας δεν πήγαινε καλά και τελικά χωρίσαμε.

Πάντα τον σκεφτόμουν γιατί τον είχα στην καρδιά μου, μέχρι που το 2017 ήρθαμε ξανά σε επαφή. Θυμηθήκαμε όλα όσα περάσαμε μαζί εκείνο το καλοκαίρι, γελάσαμε, δακρύσαμε και συνεχίσαμε από εκεί που το αφήσαμε. Πιο ώριμοι, πιο σοβαροί, και ξέραμε πλέον τι θέλαμε. Αγαπημένοι και αχώριστοι μέχρι τα βαθιά μας γεράματα!

Το μεγάλο “ΝΑΙ”

Η πρόταση γάμου έγινε σε μια κρουαζιέρα που πήγαμε στα ελληνικά νησιά στις 4 Οκτωβρίου το 2017. Εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι γιατί ήμουν ζαλισμένη από το πλοίο. Συγκεκριμένα ένα βράδυ είχαμε πάει στο σόου του πλοίου, και εγώ είχα αρχίσει να ζαλίζομαι πιο πολύ, μέχρι που ζήτησα τα κλειδιά της καμπίνας για να πάω να ξαπλώσω. Εκείνος αγχωμένος γιατί είχε ετοιμάσει το δωμάτιο με λουλούδια και κεριά. Αποφάσισα τελικά να μείνω για λίγο. Πριν αρχίσει το 2ο κομμάτι του σόου, άκουσα το όνομα μου από τα μεγάφωνα και μας καλούσαν στην πίστα. Χαρακτηριστικά είχα πει “κέρδισα κάτι”? και απαντάει η μαμά μου που ήταν και αυτή στο σχέδιο “Ναιιι τον Μάριο” ! Έτσι και έγινε η πρόταση.. Γονατιστός ο Μάριος με ένα πανέμορφο και ακριβό μονόπετρο, κι εγώ με δάκρυα στα μάτια είπα το μεγάλο ΝΑΙ!

Οι λεπτομέρειες του μυστηρίου           

Ο γάμος ήταν πολυτελής! Με μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια συνεργαστήκαμε με τους κατάλληλους ανθρώπους για το ιδανικό αποτέλεσμα. Σχεδόν 1 χρόνο πριν ανακαλύψαμε τους ανθρώπους που θα θέλαμε να συμβάλουν στην ομορφότερη μέρα της ζωής μας.

Για τον φωτογράφο επιλέξαμε τον Κωνσταντίνο Λάρκο. ‘Ηταν μια εξαιρετική επιλογή για το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, καθώς απαθανάτισε κάθε μας στιγμή με τον καλύτερο τρόπο. Την μουσική επιμέλεια της δεξίωσης είχε ο αγαπημένος μας Κύπριος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου με την ορχήστρα του. Ενώ το βιολί και το σαξόφωνο είχε την επιμέλεια του κ. Αλέξανδρος Κιούρλαππος.

Την διακόσμηση του γάμου μας επίσης ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Μαρίνα Παφίτη, επιλέγοντας τριαντάφυλλα και χρυσάνθεμα σε nude τόνους και απαλούς χρωματισμούς.

Το νυφικό μου φόρεμα ήταν από τον οίκο La Spoca (Paradise Dream Mαρίνα Παφίτη). Σε αποχρώσεις εκρού που κυριαρχούσε η δαντέλα με boho στοιχεία που το έκαναν μοναδικό.

Το bridal make up επιμελήθηκε ο εξαιρετικός Θράσος Θρασυβούλου (Thrasos Thrasivoulou Freelance Make-up Artist ). Δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, έντονο και ρομαντικό με smokey eye. To νυφικό μου χτένισμα επιμελήθηκε ο Χρύσανθος Χαραλάμπους (Μarrone Ch hairdressers). Δημιουργήσαμε μπούκλες με extensions και κάναμε ένα απαλό πιάσιμο πίσω τοποθετώντας μια λαμπερή κορώνα. Αυτό που ονειρευόμουν από μικρή, κάτι πριγκιπικό!

Το κουστούμι του Μάριου ήταν από τα καταστήματα KOUROSS στην Πάφο. Στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρο σε συνδυασμό με παπιγιόν και μαύρο λουστρίνι παπούτσι που τον έκαναν μοντέλο!

Η γαμήλια τούρτα και τα κεράσματα ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου SAN REMO στην Λευκωσία, ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο CORAL PALACE στην Πέγεια.

Oι βέρες μας είναι δημιουργία του Marios Diamonds. Η βέρα του Μάριου είναι 18 καρατίων λευκόχρυση, και η δική μου είναι διαμαντένια σε pave setting επίσης 18 καρατίων λευκόχρυση.

Τα καταστήματα Elezi, Tommy Hilfinger, Swarovski επιμελήθηκαν τα κοσμήματα μας και το κατάστημα Mπουκέτο για τα πανέμορφα μπαλόνια. Καθώς και το Pyrgos Fireworks που έδωσε μαγεία με τα πυροτεχνήματα.

Τέλος την ALMAS SECURITY για την προστασία και την ασφάλεια του σπιτιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πιο έντονη ανάμνηση 

Δεν θα ξεχάσω την υπέροχη διάθεση και ενέργεια που είχαμε για να πάνε όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Καθώς και την αγάπη στα μάτια των αγαπημένων μας προσώπων.

Η συμβουλή της Σταύριας 

Η συμβουλή που θα έδινα στις υποψήφιες νυφούλες είναι απλά να απολαύσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό χωρίς άγχος και πρέπει!

Το honeymoon 

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Θα πραγματοποιηθεί αργότερα, καθώς τα Χριστούγεννα βρισκόμασταν στην πανέμορφη Πολωνία.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr