Πρόταση Γάμου Την Ημέρα Του Αγίου Βαλεντίνου

4057

14 Φεβρουαρίου, η πιο ερωτική μέρα του χρόνου έφτασε κι εσύ έχεις αποφασίσει πως θα κάνεις την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή για την αγαπημένη σου.

Ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, αυτό που θα σε οδηγήσει μαζί της στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εμείς σου προτείνουμε 3+1 ιδέες, που θα κάνουν την πρόταση γάμου σου, να μοιάζει με παραμύθι και την αγαπημένη σου να μην μπορεί να αρνηθεί!

Νούμερο 1: Δημιούργησε την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι

 

Γέμισε το σπίτι ροδοπέταλα, άναψε κεριά, πάρε σοκολατάκια, σαμπάνια κι από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξει τη πόρτα του σπιτιού, δεν θα πιστεύει στα μάτια της! Είναι η πιο ρομαντική πρόταση γάμου, καθώς βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο κι αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ιδανικά. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, χωρίς να σας παρακολουθεί κανείς.

Νούμερο 2: Πρόταση γάμου με… μπαλόνια

 

Κάνε την πρόταση να μοιάζει ξεχωριστή γράφοντας με μπαλόνια πως θέλεις να την παντρευτείς! Προτίμησε κόκκινο χρώμα το οποίο θα συμβολίζει την αγάπη που νιώθεις για εκείνη. Tips: Όσα περισσότερα τα μπαλόνια που θα επιλέξεις, τόσο πιο ιδανικό θα είναι το σκηνικό και η έκπληξη της.

Νούμερο 3: Δείπνο στο αγαπημένο της εστιατόριο

Πήγαινε την στο αγαπημένο της εστιατόριο

Το κρασί, το φαγητό και η ρομαντική διάθεση της ημέρας θα σε οδηγήσουν στο να της κάνεις τη μεγάλη πρόταση. Έτσι, θα βρεις τη κατάλληλη στιγμή να γονατίσεις και να της προσφέρεις το μονόπετρο. Η έκπληξη της θα είναι τέτοια που θα τη κάνει να πει YES I DO!

Νούμερο 4: Διοργάνωσε ένα mini trip 

Διοργάνωσε ένα mini trip

Διοργάνωσε ένα mini trip αποκλειστικά για εσάς τους δυο. Επέλεξε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, που πιθανότατα μπορεί να συμβολίζει κάτι για εσάς σαν ζευγάρι. Εσύ, ασφαλώς  θα έχεις μαζί σου το δαχτυλίδι και την κατάλληλη στιγμή σε μια βραδινή σας βόλτα θα της το προσφέρεις. Πίστεψε μας θα εκπλαγεί και δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Αυτά Είναι Τα 8 Πιο Ιδιαίτερα Δαχτυλίδια Αρραβώνων.