Πώς θα οργανώσετε το τέλειο bachelorette

2482

Η οργάνωση του bachelorette μπορεί να είναι μία πραγματική πρόκληση, όταν θέλετε να καλέσετε όλες σας τις φίλες και το πρόγραμμά σας είναι λίγο-πολύ κλεισμένο μέχρι τον γάμο.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να οργανώσετε το τέλειο πάρτι χωρίς άγχος: ξεκινήστε νωρίς και δείτε τι επιλογές έχετε. Εδώ, αναλύουμε πώς ακριβώς θα τα βγάλετε πέρα, για μία υπέροχη μέρα με τα κορίτσια σας, χωρίς προβλήματα.

#1: Η σωστή ώρα

Δεν υπάρχει κάποιος αυστηρός κανόνας για το πότε πρέπει να κάνετε το συγκεκριμένο πάρτι, ωστόσο, ένας μήνας πριν το γάμο είναι μία καλή επιλογή. Δεν είναι ούτε πολύ κοντά στη μεγάλη μέρα, ώστε η νύφη να είναι πολύ απασχολημένη και αγχωμένη για να διασκεδάσει, αλλά ούτε και πολύ μακριά, επομένως δεν είναι άστοχο.

#2: Κάντε τη λίστα των καλεσμένων

Σκεφτείτε από νωρίς ποιες θα είναι οι καλεσμένες στο bachelorette. Μπορείτε να καλέσετε μόνο τις κολλητές σας ή να κάνετε ένα μεγαλύτερο πάρτι και να καλέσετε περισσότερες φίλες και γνωστές, που είναι καλεσμένες και στο γάμο. Συγκεντρώστε σε μία λίστα τα τηλέφωνα και τα e-mails τους, ώστε να τους θυμίσετε το πάρτι μερικές μέρες νωρίτερα.

#3: Με επίκεντρο τη νύφη

Αυτό είναι το δικό σας πάρτι, όλο αυτό γίνεται για εσάς! Έτσι, λοιπόν, τη μέρα του πάρτι θα κάνετε αυτό που θέλετε εσείς. Μπορεί να μην είναι του γούστου σας το αχαλίνωτο clubbing με ένα πέπλο στο κεφάλι. Αν εσείς θέλετε να πάτε για καραόκε με τις φίλες σας στο δικό σας bachelorette ή για κοκτέιλ στο πιο σικ μαγαζί της πόλης, τότε αυτό πρέπει να κάνετε. Είναι επιλογή σας! Να θυμάστε, βέβαια, ότι το πάρτι δεν πρέπει να είναι προσωποκεντρικό με την έννοια του να περιστρέφονται τα πάντα γύρω από εσάς. Προσπαθήστε να υπάρχει κάτι που να αρέσει σε όλους. Εσείς είστε το κέντρο της προσοχής και του πάρτι, ωστόσο θέλετε να περάσουν όμορφα όλες σας οι φίλες.

#4: Ο προϋπολογισμός

Το μέρος παίζει και αυτό τη σημασία του, αλλά εξαρτάται από το τι είστε διατεθειμένη να δώσετε. Θα μπορούσατε να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κλείσετε μια μέρα σε ένα πολυτελέστατο σπα.

Να θυμάστε, βέβαια, ότι, αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία στο bachelorette. Σκοπός είναι να περάσετε μία τέλεια βραδιά με τις κολλητές σας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε ακόμη και στο σπίτι με καλό φαγητό, αστεία βίντεο και πολύ ποτό!

#5: Τα αξεσουάρ

Σκοπός των αξεσουάρ ή των αναμνηστικών του bachelorette είναι να είναι διασκεδαστικά και να κάνουν εσάς και τις φίλες σας να γελάτε ή ακόμη και να συγκινηθείτε.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να φορέσετε ένα τεράστιο πλαστικό δαχτυλίδι, ή να φορέσετε ένα εκκεντρικό πέπλο και κάθε μία από τις φίλες σας μία νυφική καλτσοδέτα. Όπου και αν πάτε, εσείς και η παρέα σας θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής και σας αξίζει να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Με τα αξεσουάρ θα ξέρουν όλοι τον λόγο για τον οποίο γιορτάζετε και το πιο πιθανό είναι να χαίρονται με την χαρά σας!

Μην ξεχάσεις να δεις και το Bachelor: ποιος πληρώνει, πότε και τι;