Πώς να χρησιμοποιήσετε κάκτους στη διακόσμηση του γάμου σας

2996

Υπάρχει ένα νέο και απροσδόκητο trend στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης, το οποίο φαίνεται ότι αρέσει πολύ.

Ο λόγος για τον κάκτο! Αυτό το τροπικό φυτό, που θυμίζει διακοπές, γίνεται σιγά-σιγά κεντρικό στοιχείο διακόσμησης σε πολλές γαμήλιες δεξιώσεις. Πώς θα σας φαινόταν να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς για τη μεγάλη μέρα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κάκτους αντί για λουλούδια ή να τους μπλέξετε μαζί με τα άνθη, που θα διαλέξετε ή και να τους τοποθετήσετε, όπου θέλετε ως διασκεδαστικό, διακοσμητικό στοιχείο. Εμείς λατρεύουμε τα κακτάκια πάνω σε προσκλήσεις, ως topper στη γαμήλια τούρτα ή ως κεντρική διακόσμηση για τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Ωστόσο, οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην ενσωμάτωση κάκτων στη μεγάλη μέρα, είναι ότι, αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εποχή, είναι ιδανικοί για έναν καλοκαιρινό γάμο. Οι κάκτοι «αγαπούν» τη ζέστη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ότι θα σας απογοητεύσουν κατά τη διάρκεια μίας καυτής ημέρας. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τον στολισμό πολύ νωρίτερα από ό,τι αν χρησιμοποιούσατε κάποια άνθη, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν τελευταία στιγμή.

Σκέφτεστε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε κάκτους στη διακόσμηση της μεγάλης μέρας; Συνεχίστε την ανάγνωση για να πάρετε ιδέες!

Topper για τη γαμήλια τούρτα

 

Αυτή η τούρτα δύο επιπέδων είναι διακοσμημένη με το τέλειο topper, ένα μικρό πανέμορφο κακτάκι. Το πράσινο του κάκτου, ταιριάζει πολύ με το λευκό-κρεμ της τούρτας και το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό.

Διακόσμηση πιάτων

Δε ξέρουμε τι είναι πιο όμορφο, τα καλλιγραφικά γράμματα πάνω στα πιάτα ή το κακτάκι, που με το χρώμα του δίνει ζωή στα ουδέτερα χρώματα, που κυριαρχούν σε αυτό το γαμήλιο τραπέζι; Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλεια εξισορροπημένο τραπέζι, το οποίο δίνει σικ look στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.

Προσκλητήρια με κάκτους

Άλλη μία όμορφη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μοτίβο με κάκτους για να «στολίσετε» τα προσκλητήρια του γάμου ή τους φακέλους, στους οποίους θα τα τοποθετήσετε. Αν η διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης περιλαμβάνει κάκτους, τότε αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να «προετοιμάσετε» τους καλεσμένους σας, για αυτό που ακολουθεί.

Διακόσμηση τραπεζιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα τροπικά φυτά και για τη διακόσμηση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα στα γλαστράκια, για να ταιριάξετε το φυτό με τη χρωματική παλέτα, που έχετε επιλέξει για τη διακόσμηση.

Αρίθμηση τραπεζιών

Οι καλεσμένοι σας δε θα δυσκολευτούν να βρουν τις θέσεις τους στη γαμήλια δεξίωση, αν έχετε αριθμήσει το κάθε τραπέζι με όμορφα κακτάκια. Είναι μία πρωτότυπη ιδέα με προσωπικό χαρακτήρα και σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Φαγητό και ποτό

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάκτους για τη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής, μπορείτε κάλλιστα να τους χρησιμοποιήσετε και στο μενού σας. Ακόμη καλύτερα, βάλτε τους στα κοκτέιλ σας και οι καλεσμένοι σας θα ξετρελαθούν. Επιλέξτε ξύλινες κούπες για τα κοκτέιλ, για να κάνετε ακόμη πιο έντονο τον τροπικό χαρακτήρα της δεξίωσης.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και για τα Magenta flowers: δίνουν χρώμα σε έναν ξεχωριστό γάμο!