Τα Κοσμήματα Που Θα Αναβαθμίσουν Την Νυφική Εμφάνιση Από Το Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος

860

Δεν νοείται νυφική εμφάνιση χωρίς λαμπερά κοσμήματα. Το Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος, διαθέτει μία μεγάλη συλλογή με λαμπερά κρύσταλλα, πέρλες και μαργαριτάρια. Τα Κοσμήματα Που Θα Αναβαθμίσουν

Συναντήσαμε τον υπεύθυνο Καρυώτη Κωνσταντίνο στον χώρο του και μας μίλησε για το πια κοσμήματα επιλέγουν οι γυναίκες στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους! Τα Κοσμήματα Που Θα Αναβαθμίσουν

Βραχιόλια, κομψά σκουλαρίκια, λαμπερά δαχτυλίδια, αλλά και κολιέ είναι μερικά από αυτά που αγαπούν οι γυναίκες.

Δημιουργίες που ξεχωρίζουν 

Για τον ίδιο η δημιουργία ενός κοσμήματος αποτελεί και μία ιστορία, καθώς κάθε κόσμημα είναι μοναδικό. Ποιότητα και αισθητική χαρακτηρίζει κάθε κόσμημα του και αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Μοναδικές προτάσεις για κάθε τύπο και στυλ γυναίκας. Πρόκειται για μοναδικά, χειροποίητα κοσμήματα, εξαιρετικής ποιότητας που ανανεώνονται συνεχώς και αποτελούν την τάση για την πιο λαμπερή εμφάνιση.

Όμως εκείνο που διακρίνει το Εργαστήριο χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος είναι η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στη λεπτομέρεια αλλά και στη μοναδικότητα του κάθε πελάτη.

Πρόκειται για κοσμήματα ζωής που κάθε γυναίκα θα αγαπάει να φοράει σε κάθε της εμφάνιση και μετέπειτα από την ημέρα του γάμου της. ”Αυτό είναι και το στοίχημα που βάζουμε πάντα, μας αναφέρει ο ίδιος. Να δημιουργούμε κοσμήματα διαχρονικά που θα αγαπήσετε!”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά κοσμήματα και φυλαχτά του Εργαστηρίου Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Ερμού 25 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.