Το αστέρι της ζωής σας!

884

Διαλέξτε το ύφος του γάμου σας, το δώρο που θα του κάνετε, ακόμη και το γαμήλιο ταξίδι σας, δίνοντας σημασία στο ζώδιο του άντρα της ζωής σας!

Είτε πιστεύετε απόλυτα στα χαρακτηριστικά των αστερισμών, είτε καθόλου, θα ανακαλύψετε πως και οι 12 είναι υπέροχοι!

Κριός
Είναι σίγουρα γοητευτικός και αρκετά ανεξάρτητος, μερικές φορές ίσως υπερβολικά. Αν και αγαπάει την οικογενειακή ζωή, το σπίτι και τη θαλπωρή, δε θα γίνει ποτέ ο τύπος του οικογενειάρχη που παχαίνει και βαλτώνει στο γάμο του με την παντόφλα και την εφημερίδα. Η φύση του, έλκει τις συγκινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεδώσει είναι τα σπορ. Για δώρο γάμου, γράψτε τον σε ένα γυμναστήριο, αγοράστε του μια ρακέτα τένις ή ένα αγωνιστικό ποδήλατο!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι αγαπούν το σπίτι και την οικογένεια. Μιλάνε λίγο, αλλά κάνουν πολλά, ειδικά αν κάποιος πειράξει τη σύζυγό τους. Η ασφάλεια είναι το παν γι’ αυτούς, οπότε εμπιστεύεται τις σχέσεις που δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Εσείς, απλώς να είστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται, μαζί τους. Τον Ταύρο θα τον κατακτήσετε με gourmet φαγητό και ερωτισμό σε πολυτελές σπα. Για δώρο γάμου, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα μια συλλογή από καλά, παλιά κρασιά ή ένα ακριβό αξεσουάρ.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχει ένα πρόβλημα σταθερότητας και αίσθησης χρόνου ή καθήκοντος. Ζηλεύει αρκετά, οπότε κρατήστε τον στην ανασφάλεια. Αυτό τον εξιτάρει. Σιγουρευτείτε ότι και οι δύο, έχετε πολλές δραστηριότητες εκτός σπιτιού και άρα πολλά ενδιαφέροντα. Για γαμήλιο δώρο, αγοράστε του μια συνδρομή στο αγαπημένο του αντρικό περιοδικό ή κανονίστε του ένα πάρτι έκπληξη σε κάποιο κλαμπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διαρκώς ψάχνει την ιδανική γυναίκα και μόλις τη βρει, θα τη παντρευτεί. Έχει ανάγκη από ζεστασιά, φροντίδα και συντροφικότητα. Είναι ιδανικός πατέρας και η ενασχόληση με τα παιδιά, του δίνει την ελευθερία να εκφράσει την παιδική του πλευρά. Είναι σπιτόγατος και όταν παντρευτεί, το σπίτι γίνεται το φρούριό του. Για γαμήλιο δώρο, προτιμήστε κάτι ακριβό και εντυπωσιακό. Ξέρει να εκτιμά τα πολύτιμα αντικείμενα και τις πολύτιμες σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Πιστεύει στην αφοσίωση για μια ζωή και προσφέρει άπειρη αγάπη στη σύζυγό του, μέχρι εξαντλήσεως. Το κακό είναι ότι, επειδή πρέπει να είναι ο αρχηγός, αν δεν τα καταφέρει στην εργασία του να έχει αυτό το ρόλο, θα τον αναλάβει στο σπίτι. Από τη στιγμή που θα νοικοκυρευτεί, γίνεται υπόδειγμα. Το ιδανικό γαμήλιο δώρο είναι μια μεταξωτή ρόμπα με το μονόγραμμά του ή ένα χρυσό ρολόι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λαχταρά απεγνωσμένα να βρει το ταίρι της ζωής του, αλλά δεν το δείχνει. Όταν γίνει σύζυγος, θα έχετε να κάνετε με έναν υποχόνδριο και απαιτητικό τύπο, κυρίως στην τάξη και την καθαριότητα, οπότε να είστε έτοιμες με το ξεσκονόπανο στο χέρι! Έστω κι έτσι, θα γίνει εξαιρετικός πατέρας, διασκεδαστικός σύζυγος και γεμάτος εκπλήξεις. Για γαμήλιο δώρο, μια ιδέα είναι μια καινούργια βιβλιοθήκη ή συρταριέρα, από κάποιον επώνυμο designer, φυσικά!

ΖΥΓΟΣ
Είναι ο τύπος που θα δοκιμάσει την υπομονή σας, αφού δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση και αλλάζει συνέχεια γνώμες. Γι’ αυτό όταν πάρει μια απόφαση, προχωρήστε άμεσα στην υλοποίησή της. Είναι πολύ ευαίσθητος και ματαιόδοξος. Για δώρο, επιλέξτε μια δερμάτινη επαγγελματική τσάντα ή ένα ζευγάρι χειροποίητα χρυσά μανικετόκουμπα. Η υψηλή ποιότητα είναι μια αξία που εκτιμά δεόντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι η ίδια η σταθερότητα προσωποποιημένη. Δυναμικός, περιπετειώδης, πολύ ερωτικός και ιδιαίτερα υπεύθυνος, αν τον παντρευτείτε, δε θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα, καθώς θεωρεί τον εαυτό του, κύριο όλων των καταστάσεων. Επιτέλους, βρήκατε τον άνδρα, σύντροφο, προστάτη, που όλες ψάχνουμε. Για δώρο γάμου, χαρίστε του κάτι που να έχει να κάνει με το κοινωνικό του προφίλ ή κάτι πονηρό! Είναι οι ευαίσθητοι τομείς του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ιδανικός για μια ζωή γεμάτη γέλια και χαρές. Ως σύζυγος έχει το σύνδρομο του Πίτερ Παν, αλλά είναι θαυμάσιος εραστής. Ο Τοξότης όταν συναντήσει το άλλο του μισό, δένεται. Έχει τρέλα με τα παιδιά και ασχολείται πολύ μαζί τους. Τα δώρα που του ταιριάζουν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια ή μια συνδρομή σε κάποιο extreme sport!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ο άντρας που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και αγάπη και είναι αφοσιωμένος στη σύντροφό του. Βλέπει το γάμο ως μια συνεργασία, αλλά και ως πηγή ευτυχίας. Είναι κουβαλητής και δεν ησυχάζει αν δεν έχει όλα όσα επιθυμεί. Το να εξουσιάζει το δικό του σπίτι είναι ζωτικής σημασίας. Για γαμήλιο δώρο προσφέρετέ του ένα laptop ή κανονίστε μια ρομαντική απόδραση για τους δύο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μυστηριώδης τύπος, θα σας προσφέρει μια ζωή περιπετειώδη. Πιστεύει πως οι πράξεις μιλούν πιο πολύ απ τα λόγια, για αυτό όταν θα πει σ αγαπώ και θέλω να σε παντρευτώ, τα εννοεί. Είναι πιστός και τρυφερός και, αν και λίγο απόμακρος, είναι κοντά σας περισσότερο απ όσο φαντάζεστε. Τα συναισθήματα του είναι βαθύτερα και πολύ πιο ουσιαστικά. Γίνεται συνήθως φίλος με τα παιδιά του. Κατάλληλα γαμήλια δώρα είναι ένας σκύλος ράτσας ή μια εγγραφή στην Greenpeace, στο WWF, κλπ!

ΙΧΘΥΣ
Ένας αθεράπευτα ρομαντικός με πολλές ανασφάλειες, που περιμένει μια ζωή την πριγκίπισσά του. Σαν σύζυγος, σύντροφος και εραστής, θα εκπληρώσει αυτό που ονειρευτήκατε. Θα ήταν έξυπνο από την πλευρά σας να τον αφήνατε να βγαίνει συχνά με φίλους, ώστε να εκτιμάει τη ζεστασιά της σπιτικής θαλπωρής. Για γαμήλιο δώρο, επιλέξτε ένα νέο ηχοσύστημα και μια συλλογή από τα αγαπημένα του cd.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το 8+1 πρωτότυπες ιδέες για wedding gifts!