Το Δαχτυλίδι Αρραβώνων Που Επιλέγει Κάθε Ζώδιο

1487

Ε ναι! Το δαχτυλίδι αρραβώνων σας πρέπει να είναι πανέμορφο… τόσο τέλειο που μόλις το δουν οι φίλες σας να θέλουν να ουρλιάξουν απ’ τον ενθουσιασμό τους!

Χωρίς αμφιβολία, η στιγμή που θα φορέσετε το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι σας, θα είναι για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας και μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του γάμου σας.
Με γνώμονα –απαραίτητα- το προσωπικό σας γούστο αλλά και την αστρολογία επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει! Γιατί τα ζώδια, δεν αποκαλύπτουν μόνο στοιχεία του χαρακτήρα σας αλλά και το στυλ σας.

Κριός

Είστε τολμηρή και αρκετά δραστήρια, γι’ αυτό και ένα δαχτυλίδι που είναι άνετο αλλά όχι υπερβολικά μεγάλο, είναι o,τι πρέπει για εσάς. Αγαπάτε τα τολμηρά χρώματα όπως το κόκκινα και προτιμάτε τα διαμάντια.

Ταύρος

Αυτό το δαχτυλίδι είναι τα πάντα για σας. Δεν μπορείτε να κάνετε κι’ αλλιώς –ως Ταύρος- και πάντα θέλετε, αυτό ακριβώς που θέλετε. Αγαπάτε τα χρώματα και το στυλ που σας κάνει να αισθάνεστε ρομαντική και αισθησιακή, όπως είναι το παστέλ ροζ και σας αρέσουν τα statement κομμάτια.

Δίδυμοι

Δεν «κολλάς» επίμονα σε ένα και μπορεί να αλλάξεις την αρχική σου γνώμη αν δεις κάτι που σου αρέσει πιο πολύ. Είσαι πολύ παιχνιδιάρα και προτιμάς ένα δαχτυλίδι εντυπωσιακό και ίσως κάτι αναπάντεχο… Ένα χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων ίσως είναι το τέλειο για σένα!

Καρκίνος

Μπορεί να σου αρέσουν τα κλασικά σχέδια αλλά πολλές φορές σε εντυπωσιάζουν και τα μαργαριτάρια. Ο λευκόχρυσος σε συνδυασμό με το μαργαριτάρι είναι το τέλειο για σένα που θέλεις ένα δαχτυλίδι να τραβάει την προσοχή αλλά να εκτιμάται και για την κομψότητά του.

Λέων

Είσαι δυναμική, λαμπερή και σίγουρα ξέρεις πώς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε έναν χώρο. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και το δαχτυλίδι σου. Επέλεξε ένα από τα αγαπημένα σου ζεστά χρώματα, όπως είναι το χρυσό ή το κίτρινο χρυσό, για το δαχτυλίδι αρραβώνων σου.

Παρθένος

Δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια και θα πρέπει να αναλύσεις και να εκτιμήσεις προσεκτικά o,τι πρόκειται να αγοράσεις. Το πιο σημαντικό όμως για σένα, είναι το δαχτυλίδι αυτό να είναι ντελικάτο και πρακτικό.

Ζυγός

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μπλε είναι το χρώμα σας. Κάτι μεταξύ του βασιλικού μπλε και του ναυτικού μπλε, όπως ακριβώς είναι το χρώμα των ζαφειριών. Ο συνδυασμός των διαμαντιών με τις πολύτιμες πέτρες, είναι η επιτομή της τελειότητας.

Σκορπιός

Σας αρέσουν τα σκούρα χρώματα όπως είναι το μαύρο και το κόκκινο. Γι’ αυτό ένα απλό, συνηθισμένο διαμαντένιο δαχτυλίδι, δεν είναι αρκετό για σας. Τα ρουμπίνια μάλλον σας ενθουσιάζουν αρκετά!

Τοξότης

Είσαι εξαιρετικά περιπετειώδης, ανοικτή στην αλλαγή και δείχνεις μια ιδιαίτερη αγάπη στο μοβ χρώμα. Δεν είσαι ιδιότροπη και ένα κομψό αλλά απλό δαχτυλίδι θα σε ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Το εκλεπτυσμένο γούστο σας είναι αδιαμφισβήτητο και εκτιμάτε την παράδοση και τα χειροποίητα κομμάτια. Χωρίς αμφιβολία θέλετε να φορέσετε ένα δαχτυλίδι εντυπωσιακό και ανυπέρβλητο.

Υδροχόος

Το τυρκουάζ είναι το χρώμα σας! Δεν πειράζει που το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας είναι λίγο διαφορετικό απ’ αυτό που θα περίμενε κανείς. Είναι πανέμορφο και το ανεξάρτητο πνεύμα σας, θα το υποστηρίξει σωστά φορώντας το κάθε μέρα. Εξάλλου δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, με μηδενική προσωπικότητα.

Ιχθείς

Αναζητάς ένα πανέμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων και καθώς το χρώμα σου είναι το πράσινο της θάλασσας και το ζώδιό σου έχει για σύμβολο ένα ψάρι, θες ένα δαχτυλίδι που στο μυαλό σου να φέρνει έναν αστραφτερό ωκεανό.

Πηγή: marymary.gr

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το 8 μοναδικά όμορφα σκουλαρίκια για σένα που γίνεσαι νύφη.