Υπέροχα νυφικά hairstyles για στρογγυλά πρόσωπα

2827

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, που σχετίζονται με την ομορφιά, δεν υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος για να φορμάρετε τα μαλλιά σας, ό,τι σχήμα και αν έχει το πρόσωπό σας.

Από την Chrissy Teigen και την Emma Stone μέχρι τη Vanessa Hudgens, πάρτε ιδέες για το νυφικό σας χτένισμα από celebrities με στρογγυλό σχήμα προσώπου. Οι υπέροχες αυτές γυναίκες, που μας εμπνέουν καθημερινά, αποδεικνύουν ότι μπορείτε να δείχνετε υπέροχη, με όλα σχεδόν τα χτενίσματα!

Αρχικά, πώς μπορείτε να καταλάβετε αν έχετε ένα στρογγυλό πρόσωπο; Λοιπόν, ένα στρογγυλό πρόσωπο έχει πιθανότατα ίδιο μήκος με το φάρδος του, είναι γεμάτο γύρω από τα ζυγωματικά και έχει ένα λιγότερο έντονο πιγούνι. Κατά γενικό κανόνα, τα καλύτερα hairstyles για τις γυναίκες με πιο στρογγυλά πρόσωπα, αφορούν μήκη, που πλαισιώνουν το πρόσωπο, με πολλά tricks στα χτενίσματα, ώστε να φαίνεται ότι έχουν πιο λεπτό πρόσωπο, όσο και λαιμό.

Μακριές αφέλειες και στο πλάι από τη μια πλευρά

Η Emma Stone πάντα δείχνει φυσικά υπέροχη με μακριές αφέλειες, και στο πλάι από τη μία μεριά. Οι αφέλειες στο πλάι θα δημιουργήσουν μία γωνία στο πρόσωπο και κολακεύουν ιδιαίτερα γυναίκες με πιο στρογγυλό σχήμα.

Κομψό και πλεκτό updo

Η Chrissy Teigen δείχνει πανέμορφη με αυτή την ατημέλητη πλεξούδα. Ο όγκος αυτού του χτενίσματος, μακραίνει το στρογγυλό της πρόσωπο και την κολακεύει πάρα πολύ.

Ψηλή αλογοουρά

Η Cameron Diaz έγραψε ολόκληρο βιβλίο για τη φυσική ομορφιά, οπότε θα λέγαμε πως ξέρει με ποιον τρόπο μπορεί να πλαισιώσει τέλεια το πρόσωπό της. Εδώ έκανε μία ψηλή αλογοουρά, με τα μαλλιά της λίγο ατημέλητα στην κορυφή, για να τους δώσει όγκο.

Ψηλός κότσος

Η Vanessa Hudgens, μας έχει συνηθίσει σε πιο boho-chic εμφανίσεις, αλλά εδώ επέλεξε ένα πιο glam χτένισμα και έκανε έναν λαμπερό, σφιχτό κότσο. Το αποτέλεσμα είναι μία πολύ σικ εμφάνιση, που την κολακεύει πολύ.

Μπούκλες

Οι μεγάλες, πλούσιες μπούκλες με όγκο είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε λάμψη σε ένα στρογγυλό πρόσωπο. Θα πρέπει όμως, τα μαλλιά σας να μένουν μακριά από το πρόσωπό σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Kate Upton εδώ. Έτσι, θα πλαισιώσετε τέλεια το πρόσωπό σας για τη μεγάλη μέρα.

Σπαστό lob

Άλλος ένας υπέροχος τρόπος για να πλαισιώσετε ένα στρογγυλό πρόσωπο είναι με ένα πιο κοντό μαλλί. Εδώ, η Kaley Cuoco, με ένα σπαστό lob (long bob), δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Εσείς, θα το δοκιμάσετε;

Χωρίστρα στη μέση

Η Miranda Kerr είναι ίσως η πιο ιδανική γυναίκα, για να πάρουμε ιδέες για ένα καταπληκτικό χτένισμα. Η Kerr κολακεύει το στρογγυλό της πρόσωπο, με μία χαμηλή αλογοουρά και χωρίστρα στη μέση. Μία επίσης πολύ καλή, αλλά και κομψή ιδέα για νυφικό χτένισμα. Απλό και διαχρονικό.

Κυματιστά

Η χωρίστρα στο πλάι κάνει ακόμη πιο ξεχωριστά τα μαλλιά της Olivia Munn και αναδεικνύει τις χαλαρές της μπούκλες. Τα κυματιστά μαλλιά είναι ιδανική επιλογή για την boho-chic νύφη. Ένα floral στεφανάκι θα απογειώσει το look.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Καταλήγοντας στο ιδανικό νυφικό χτένισμα!