ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Τα Μυστικά Για Τις Πιο Ονειρεμένες Φωτογραφίες Γάμου Από Το Studio Charalampous

595

Οι φωτογραφίες ενός επαγγελματία από το χώρο της γαμήλιας φωτογράφισης μιλούν από μόνες τους, αποκαλύπτοντας την τεχνική, το ταλέντο και την καλλιτεχνική του ματιά. Ενώ και ο ίδιος μπορεί να επικοινωνήσει σε εσάς τη φιλοσοφία του και τι τον παρακινεί για τα «κλικ» της μηχανής του. ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζετε, πριν πάρετε την απόφαση για το ποιος θα φωτογραφίσει το μεγάλο γεγονός της ζωής σας. Εμείς συναντήσαμε τον υπεύθυνο του Studio Charalampous, Άκη Χαραλάμπους, ο οποίος μας μίλησε για το πως ένα ζευγάρι θα έχει το πιο άρτιο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου του. ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Αποτυπώνουμε τα πιο αυθόρμητα συναισθήματα 

Αυτός είναι ο κυριότερος σκοπός μας, να αποτυπώσουμε τις πιο αυθόρμητες στιγμές σε ένα κλικ! Τα χαμόγελα σας, οι φίλοι σας που βρίσκονται δίπλα σας, οι συγγενείς σας είναι στιγμές που θα πρέπει να παραμείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο.

Ένα άγγιγμα, ένα βλέμμα, μία κίνηση που αιχμαλωτίστηκε την κατάλληλη στιγμή έχει μεγαλύτερη αξία από στημένα και τετριμμένα καρέ.

Η φωτογράφιση που θα αναδείξει το στυλ σας σαν ζευγάρι 

Κατά την οργάνωση του γάμου σας μπορεί να έχετε μία αρκετά συγκεκριμένη ιδέα για το πώς θέλετε να είναι φτιαγμένο το καθετί. Μαζί θα δημιουργήσουμε το καταλληλότερο σκηνικό για τη φωτογράφιση σας μετά το μυστήριο ή ακόμα και για ένα pre-wedding ή next-day shooting. Το αποτέλεσμα θα είναι ξεχωριστό και θα αποτυπωθούν τα πιο ατμοσφαιρικά καρέ.

Δημιουργήστε το πιο κινηματογραφικό Wedding Video

H λάμψη και η ιδιαιτερότητα της ημέρας απεικονίζονται με τον πιο ξεχωριστό τρόπο στο video που δημιουργούμε με μεγάλη ακρίβεια. Η ιστορία αγάπης κάθε ζευγαριού πλάθεται με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο αποτυπώνοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης.

 

 

 

 

 

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Studio Charalampous. Nα μπορεί ο καθένας να κρατήσει τη στιγμή για πάντα με τις άψογες φωτογραφίες, αλλά και το video. Ώστε, να μοιράζεται τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις του στο βάθος του χρόνου αναπολώντας την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η εμπιστοσύνη που αναπτύσσουμε με το ζευγάρι 

Πέρα από το ταλέντο και τις τεχνικές γνώσεις, ίσως το πιο σημαντικό είναι να αναπτυχθεί μία σχέση εμπιστοσύνης. Μόνο εάν αισθάνεστε άνετα θα καταφέρετε να αφεθείτε ελεύθεροι. Έτσι και εμείς θα καταγράψουμε αυθόρμητες, συναισθηματικές στιγμές ανεκτίμητης αξίας!

Το Studio Charalampous, θα το βρείτε επί της οδού Παπασυνοδινού 10, Σέρρες. Αλλά και τηλεφωνικά στο  (+30) 23210 66616, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Studio Charalampous.