Χριστουγεννιάτικο Υπνοδωμάτιο: Πρόσθεσε Στο Δωμάτιό Σου Γιορτινές Πινελιές!

1165

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη γιορτή όλων! Έντονος στολισμός και υπέροχα χρώματα αλλάζουν ολόκληρη τη διάθεσή μας.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός κρεβατοκάμαρας

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Γι’ αυτό τον λόγο, συνήθως δίνουμε περισσότερη προσοχή στους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού μας.

Η Λυδία Μωραϊτίδου, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός ΑΤΕΙ αλλά και υπεύθυνη του καταστήματος χειροποίητων Επίπλων Μωραϊτίδης, για ακόμη μία φορά μας εκπλήσσει με τις υπέροχες προτάσεις της.

Λυδία Μωραϊτίδου
Μικρές Χριστουγεννιάτικες πινελιές για την κρεβατοκάμαρά σας

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όμως, δεν θα έπρεπε να αφορά μόνο στον χώρο του σαλονιού και τον στολισμό της τραπεζαρίας. Εάν επιθυμείτε ένα πραγματικά εορταστικό σπίτι, θα πρέπει να στολίσετε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός με πιο ψυχρές αποχρώσεις

Εμείς, σήμερα, θα σας προτείνουμε πώς να στολίσετε την κρεβατοκάμαρά σας, ώστε όταν ξυπνάτε να νιώθετε  πολύ πιο «Christmassy»! Δύο ή τρία Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα σε μία κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά, για να δημιουργήσουν το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα.

1. Διακοσμήστε το κεφαλάρι του κρεβατιού

Στολίστε το κρεβάτι σας σε Χριστουγεννιάτικο ύφος

Μια γιρλάντα, με κλαδιά δέντρου και με μικρά στολίδια πάνω στο κεφαλάρι σας θα μεταμορφώσουν το κρεβάτι σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι την έχετε στηρίξει σωστά.

2. Rustic διακόσμηση

Rustic πινελιές στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου

Φτιάξτε μια γιρλάντα, τοποθετώντας καφέ ετικέτες και κουκουνάρια σε ένα σπάγκο. Στις ετικέτες μπορείτε να ζωγραφίσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια ή να γράψετε χριστουγεννιάτικα μηνύματα. Κρεμάστε μίνι στεφάνια από κουκουνάρια, στρώστε βαμβακερές κουβέρτες, λίγα λαμπάκια και είστε έτοιμοι.

3. Στολίστε τα πόμολά σας

Μικρές Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες στολισμού

Ένας εύκολος τρόποςμ για να φέρετε τα Χριστούγεννα στην κρεβατοκάμαρα σας, είναι να κρεμάσετε κορδέλες στα πόμολα των επίπλων σας! Στα πόμολα της ντουλάπας σας μπορείτε εκτός από κορδέλες να κρεμάστε και μικρά στολίδια.

4. Χριστουγεννιάτικα Υφάσματα

Τα Χριστουγεννιάτικα υφάσματα θα απογειώσουν την διακόσμηση

Ίσως είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος, για να φέρετε  το εορταστικό πνεύμα στην κρεβατοκάμαρά σας. Επιλέξτε σεντόνια, παπλωματοθήκες και μαξιλάρια σε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα και μεταμορφώστε το κρεβάτι σας.

Είτε επιλέξετε κλινοσκεπάσματα σε σκανδιναβικό ή ρουστίκ στυλ, είτε αγαπάτε τα κλασικά σχέδια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα κλινοσκεπάσματα για τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για τα παιδιά.

5. Ξύλινο Δεντράκι

Φτιάξε το δικό σου δεντράκι

Αν δεν έχετε χώρο στην κρεβατοκάμαρά σας για να στολίσετε ένα δέντρο, μπορείτε απλά να φτιάξετε το δικό σας κρεμαστό ξύλινο δέντρο.

Θα χρειαστείτε μόνο ξύλινα κλαδιά σε διάφορα μεγέθη και σχοινί. Μπορείτε να κρεμάστε διάφορα στολίδια ή χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες, επιλέξτε τα φωτάκια που σας αρέσουν και voila.

6. Κομοδίνο

Το κομοδίνο, είναι το ιδανικό μέρος για διακόσμηση!

Διακοσμήστε τα κομοδίνα σας με χριστουγεννιάτικα κεριά ή με ένα μικρό δεντράκι. Εάν δεν θέλετε να έχετε άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στην κρεβατοκάμαρά σας, δύο στοιχεία στα κομοδίνα είναι αρκετά για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο δωμάτιό σας. Δοκιμάστε να φτιάξετε μικρά χριστουγεννιάτικα στεφάνια από γκι ή από άλλα πράσινα κλαδιά και τοποθετήστε τα γύρω από τα φωτιστικά σας.

Φέρνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων στην κρεβατοκάμαρά σας, είμαστε σίγουροι ότι ο Santa Claus δεν θα αντισταθεί να περάσει από την δωμάτιό σας! Ho Ho Ho Merry Christmas!

Μπορείτε επίσης, να βρείτε ιδέες για την διακόσμηση γραφείου, μία καταπληκτική ανακαίνιση σπιτιού και τις καλύτερες προτάσεις της φθινοπωρινής διακόσμησης.