Επαγγελματίας Γάμου; Χτίζοντας την επιτυχία στις πωλήσεις σου

583

Θέλεις να έχεις απόλυτη επιτυχία στις πωλήσεις σου ως επαγγελματίας γάμου; Πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί εν μία νυκτί; 

Designes by BN Group Marketing Agency

Η πώληση είναι μια δεξιότητα που απαιτεί σκληρή δουλειά, ταλέντο και την αντίληψη ότι ο αγοραστής έχει πάντα δίκιο. Δυστυχώς, πολλοί επιχειρηματίες  καταλήγουν σε μία βαρετή ρουτίνα.

Designes by BN Group Marketing Agency

Είναι εύκολο να χάσεις την επαφή σου με ό,τι επιθυμούν οι πελάτες σου, έτσι δεν είναι; Εδώ έρχεται η υπενθύμιση και το καμπανάκι από τον ανταγωνισμό.

Ακούστε προσεκτικά

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν επιχειρηματία που αρνείται να ακούσει τον υποψήφιο πελάτη του. Μια ερώτηση ή ένα περιστασιακό σχόλιο δείχνει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας στη συζήτηση.

Τα υποψήφια ζευγάρια σας σκιαγραφούν

Όταν εστιάζετε στις ανάγκες τους, τούς αφήνετε να κατανοήσουν ότι τους παίρνετε σοβαρά και ενδιαφέρεστε για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Να είστε σαφείς και συνοπτικοί

Ένας καλός επαγγελματίας πρέπει να έχει ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, με τη δυνατότητα να μεταφέρει ένα μήνυμα με έναν τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί από όλους. Μπορεί να είναι προφανές ότι το ψέμα δεν έχει θέση σε ένα περιβάλλον πωλήσεων, αλλά μερικές φορές φαίνεται πιο εύκολο.

Παίξτε με τους δικούς σας όρους

Designes by BN Group Marketing Agency

Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί. Θυμηθείτε ότι πρόκειται για μια σημαντική οικονομική επένδυση από τα υποψήφια ζευγάρια, οπότε οφείλουν να γνωρίζουν όλα τα στοιχεία εκ των προτέρων.

Προτεραιότητα στον πελάτη

Designes by BN Group Marketing Agency

Στο τέλος της συζήτησης, πρέπει να δείξετε μια προοπτική ότι οι ανάγκες τους είναι υψίστης σημασίας. Κάντε τους να αισθάνονται ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους θέτοντας σημαντικές ερωτήσεις. Η συμμετοχή τους στη διαδικασία είναι απαραίτητη. Θέλουν να γνωρίζουν ότι η φωνή τους ακούγεται από την αρχική εκκίνηση μέχρι την τελική εκτέλεση.

Επικοινωνήστε σε βαθύτερο επίπεδο

Όλοι επιθυμούν να είναι επιθυμητοί και αγαπητοί, περισσότερο από ποτέ. Τα ζευγάρια αναζητούν κάτι πέρα ​​από μια σχέση εργασίας. Θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσάς και την εταιρεία σας. Μάθετε για τα όνειρα και τους στόχους τους, επικοινωνήστε μαζί τους σε ένα ανθρώπινο επίπεδο και όχι κρατώντας τους σε μια αυστηρή σχέση επαγγελματία-πελάτη.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης κοστίζει

Designes by BN Group Marketing Agency

Θα παρατηρήσετε ότι δεν είναι όλα θέμα κόστους. Ένας βασικός παράγοντας είναι το επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο μερών. Μπορείτε να επιτύχετε τη συνεργασία χωρίς να διαπραγματευτείτε καθόλου την αξία των υπηρεσιών σας. Το πιστεύετε ή όχι, τα ζευγάρια ενδιαφέρονται λιγότερο για το κόστος και περισσότερο για το αν έχετε κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

Η κατανόηση του τι θέλουν οι πελάτες σας ως επιχειρηματίες είναι ένα καθοριστικό σημείο στην καριέρα σας

Σας επιτρέπει να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να εστιάσετε σε αυτό που θα σας κάνει επιτυχημένο: εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, αξία και γνώση. Τοποθετήστε σε πρώτο πλάνο τα υποψήφια ζευγάρια σας, θυμηθείτε να τους κάνετε να αισθανθούν σημαντικοί και εργαστείτε σκληρά για να ικανοποιήσετε απόλυτα τις επιθυμίες τους.

Designes by BN Group Marketing Agency

Είμαι σίγουρη ότι θα σας λατρέψουν!

 

ABOUT THE AUTHOR

Apostolia EleftheriouΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κατοχή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr