Ο Υπέροχος Ανοιξιάτικος Γάμος Της Μαρίας Και Του Χρήστου!

3402

Ένας ανοιξιάτικος chic γάμος σε παστέλ αποχρώσεις, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στις Σέρρες.

Η Μαρία Κατσιώλα και ο Χρήστος Σπυρίδων, επέλεξαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας της Κοίμησις της Θεοτόκου στο Άνω Μητρούσι Σερρών. Στις 4 Μαΐου του 2019, πραγματοποίησαν έναν υπέροχο γάμο, βγαλμένο από παραμύθι!

Μεταφερθείτε και εσείς στη μαγεία αυτού του παραμυθένιου γάμου μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες του Photometro !

Μοναδικές δημιουργίες από το κοσμηματοπωλείο Elance

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2009 σε ένα πάρτι της κουμπάρας τους. “Η πρόταση γάμου έγινε στις 5 Αυγούστου του 2017. Σε ένα ρομαντικό εστιατόριο στη παραλία της Μήλου υπό το φως των κεριών… Μετά το δείπνο ο Χρήστος γονάτισε και βγάζοντας το μονόπετρο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Εγώ τα έχασα γιατί, αν και είμαστε πολλά χρόνια μαζί, δεν μιλήσαμε ποτέ για γάμο. Εκείνη τη στιγμή συγκινήθηκα πάρα πολύ!” μας εξομολογείται η Μαρία και συνεχίζει “Ο Χρήστος αγχωμένος με ρώτησε:Θα μου απαντήσεις ή θα κάνω και σ αυτό το γόνατο εγχείρηση; Αφού γελάσαμε είπα το πολυπόθητο “Ναι!”

“Για μένα ο Exclusive οδηγός ogamosmas.gr είναι μοναδικός! Με το πλούσιο υλικό του με βοήθησε  στην οργάνωση του γάμου μου σε πολλά σημεία. Αλλά και στις χειροποίητες μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια που έφτιαξα μόνη μου”μας εκμυστηρεύτηκε η Μαρία.

Η προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού

Η Μαρία ετοιμάστηκε σε μια πανέμορφη μονοκατοικία στολισμένη τόσο υπέροχα από τα Άνθη-Φυτά Μοσχολιού. Εκεί οι συγγενείς και οι φίλες της συγκεντρώθηκαν, έτσι ώστε να ξεκινήσει όμορφα αυτή η μέρα και να την βοηθήσουν στην προετοιμασία της.

Νυφικό Χτένισμα η Έλενα Βερύκιου.
Make up artist Σγούρα Ηλιάνα

Η νύφη έλαμπε μέσα στο ονειρικό, λευκό νυφικό της που το συνδύασε με ένα ρομαντικό πέπλο με δαντελένιες λεπτομέρειες,κάνοντας τη μέρα της ακόμα πιο μαγική!

Ο Χρήστος έχοντας συντροφιά τους συγγενείς και τους φίλους του, ντύθηκε γαμπρός μέσα σε ένα κομψό μπλε κουστούμι, δημιουργία του ανδρικού ενδύματος Παρατσουκίδη.

Ο στολισμός της εκκλησίας

Τις εντυπώσεις έκλεψε το πλούσιο dessert table γεμάτο γλυκά όπως cupcakes, cakepops και mini cheesecakes. Συνδυάστηκε με ένα μοναδικό τρόπο το λευκό και το χρυσό δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα με μια νοσταλγική νότα! Το πανέμορφο styled shoot που στόλιζε το προαύλιο της εκκλησίας επιμελήθηκαν τόσο υπέροχα τα Άνθη-Φυτά Μοσχολιού. Οι ανοιξιάτικες ανθοσυνθέσεις σε κρίκους στα χρώματα του ροζ και του λευκού, έδιναν μια άκρως ρομαντική νότα που ταίριαζε απόλυτα με το στυλ και το ύφος αυτής της φωτογράφισης από το Photometro

Το μυστήριο

Ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη με έντονα συναισθήματα κυριάρχησαν στη συνάντηση των μελλόνυμφων στο προαύλιο της εκκλησίας, χαρίζοντας μοναδικές και ρομαντικές πινελιές στο γάμο τους!

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας:“Η Ζωή Μοσχολιού, η κουμπάρα μας, είναι η αιτία που γνωριστήκαμε με τον Χρήστο .Της οφείλουμε πολλά!”

«Η συμβουλή μου σε μια υποψήφια νύφη είναι να το χαρεί όσο πιο πολύ μπορεί, γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία! Δεν χρειάζεται άγχος. Θα τα αναλάβουν όλα οι επαγγελματίες που έχεις επιλέξει.Ήρθε η ώρα να χαρείς και να διασκεδάσεις με όλα όσα έχεις οργανώσει τόσο καιρό.” 

Η γαμήλια δεξίωση

Μετά την όμορφη τελετή γάμου και τη παραμυθένια φωτογράφιση από το φωτογραφικό φακό του Photometro, το όμορφο ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους απόλαυσαν τη βραδιά στην υπέροχη αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος και Μένια.

“Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα από το γάμο μου είναι το πόσο ωραία περάσαμε με τον σύζυγό μου.Ευχαριστηθήκαμε με τη ψυχή μας όλες τις στιγμές. Δεν το πιστεύαμε ότι αυτός είναι ο γάμος μας! Είδαμε όλους μας τους φίλους να το χαίρονται μαζί μας. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που μας τίμησαν όλοι, με την παρουσία τους . Οι περισσότεροι ήρθαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό για να συμμετέχουν στην χαρά μας!”

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε σχεδιάσει  μια υπέροχη βραδιά με εκπλήξεις και συνδυασμό μουσικής, με επιλογές του Dj Φώτη Κόρη και τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα του Φιλέντα. Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα ζωντανό γλέντι, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να είναι χαρούμενοι με τη χαρά του ζευγαριού!

Την επόμενη μέρα οι νεόνυμφοι πραγματοποίησαν το γαμήλιο ταξίδι τους για οχτώ μέρες με προορισμό τη πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης, το Παρίσι!

Μαρία και Χρήστο η συντακτική ομάδα του ogamosmas.gr σας εύχεται ότι καλύτερο, να έρχεται στη ζωή σας!

The Wedding Professionals:

Photography– Photometro
Wedding Decor– Άνθη-Φυτά Μοσχολιού
Αίθουσα Δεξιώσεων – Πέτρος και Μένια
Κουστούμι Γαμπρού – Παρατσουκίδης
Bέρες – Elance
Μουσική Επιμέλεια- Φιλέντας
Dj – Κόρης Φώτης
Νυφικό Χτένισμα  – Έλενα Βερύκιου
Νυφικό Μακιγιάζ – Σγούρα Ηλιάνα

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις Ο Παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος Γάμος Της Ευαγγελίας Και Του Σταύρου, O Υπέροχος Γάμος – Βάπτιση της Φωτεινής και του Ηλία και Μία Πανέμορφη Βάπτιση Με Θέμα Την Πεταλούδα.

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr