8 Πράγματα Που Θα Σας Οδηγήσουν Στη Σωστή Επιλογή Νυφικού

0
1156

Έτοιμες για το πολυπόθητο shopping; Δείτε τι πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας, πριν ξεκινήσετε να δοκιμάζετε φορέματα.

επιλογή νυφικού

1. Το budget σας

Πρέπει να ξέρετε μέχρι πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε πριν καν μπείτε σε κάποιο οίκο νυφικών. Εάν ξεφύγετε, θα σας δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα αργότερα.

επιλογή νυφικού

2. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά

Ερωτευτήκατε το πρώτο φόρεμα που δοκιμάσατε; Αν εμπιστεύεστε το γούστο σας, τότε μην διστάζετε. Θα το αγαπήσουν κι όσοι σας δουν να το φοράτε.

επιλογή νυφικού

3. Ο σωματότυπός σας

Το να δοκιμάζετε λάθος σχέδιο για το σώμα σας μπορεί εύκολα να σας αποκαρδιώσει. Τα φορέματα, όταν τα φορούν μοντέλα, δείχνουν τελείως διαφορετικά, γι’ αυτό δοκιμάστε σχέδια που κολακεύουν το σώμα σας.

επιλογή νυφικού

4. Το να είστε ανοιχτόμυαλη

Δοκιμάστε διαφορετικά στιλ και όχι μόνο ένα, όσο κι αν σας αρέσει. Όσον αφορά στο τι σας πηγαίνει και τι όχι, μπορεί να εκπλαγείτε. Είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές και μεταποιήσεις στα περισσότερα νυφικά, προκειμένου να ταιριάζουν στο σώμα σας.

επιλογή νυφικού

5. Η τοποθεσία

Ειδικά αν ο γάμος ή η δεξίωση, γίνεται δίπλα στο κύμα, ένα ballgown φόρεμα, όσο όμορφο κι αν είναι δεν ενδείκνυται για την περίπτωση.

επιλογή νυφικού

6. Το να μην αφήσετε άλλους να διαλέξουν για εσάς

Μερικές γυναίκες χρειάζονται επιβεβαίωση, πως έκαναν τη σωστή επιλογή. Αν όμως, η τελική επιλογή ανήκει όχι σε εκείνες αλλά στη συνοδεία τους, αυτό μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή τους. Είναι σημαντικό να μιλήσετε με τους φίλους σας, για το πώς θέλετε να είστε ως νύφη, όταν τους καλέσετε να έρθουν μαζί σας. Πρέπει να καταλάβουν τι ψάχνετε, για να μην σας οδηγήσουν λάθος.

επιλογή νυφικού

7. Το αλάνθαστο ένστικτό σας

Μπορεί να σας στενοχωρήσει, αν φίλοι και συγγενείς δεν ξετρελάθηκαν με το νυφικό, που διαλέξατε. Να θυμάστε όμως, πως όταν μια νύφη ξέρει τι θέλει, πρέπει να εμπιστευτεί τον εαυτό της.

επιλογή νυφικού

8. Το κόστος των αξεσουάρ

Μην ξεχνάτε ότι τα αξεσουάρ χρειάζονται κι εκείνα χρήματα. Οπότε μην αφήσετε ελάχιστα για τα παπούτσια.

επιλογή νυφικού

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 10 σημάδια ότι βρήκατε το ιδανικό νυφικό!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ