CATERING ΓΑΜΟΥ: Μαθαίνουμε Τα Πάντα Για Την Δεξίωση Του Γάμου Σας Από Το Catering Δεξιώσεις Άρτος Δαραβίγκα

704

Η φαντασία, η τέχνη και η έμπνευση βρίσκονται στο επίκεντρο του Catering Δεξιώσεις Άρτος Δαραβίγκα. CATERING ΓΑΜΟΥ

Εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις, πρωτότυπες επιλογές finger food και σύγχρονος εξοπλισμός για το καλύτερο pre wedding party της ζωής σας! Συναντήσαμε τους ιδιοκτήτες στον χώρο τους και μας μίλησαν για τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, για την πιο λαμπερή γαμήλια δεξίωση. CATERING ΓΑΜΟΥ

Η πρώτη επιλογή κάθε ζευγαριού 

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων, η ομάδα μας, θα σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε σας καλεσμένο. Η γνώση, οι πρωτότυπες ιδέες, η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

Τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας μία δυναμικά αναπτυξιακή πολιτική έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές στο χώρο. Οι έμπειροι μάγειροι δημιουργούν και προτείνουν συνδυασμούς γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Τα εξαιρετικά εδέσματα παρασκευασμένα με τα ποιοτικότερα υλικά και έρχονται να καλύψουν κάθε σας επιθυμία και ανάγκη.

Η επιμέλεια της κάθε λεπτομέρειας 

Το Catering Δαραβίγκας εγγυάται να ταξιδέψει εσάς και τους καλεσμένους σας στην γεύση και την απόλαυση. Δημιουργώντας την εκδήλωση που πάντα ονειρευόσασταν για την σημαντικότερη ημέρα της ζωή σας.

Όπως μας αρέσει να λέμε, «η πιο σημαντική σας ημέρα, είναι σημαντική και για εμάς». Σε μία δεξίωση γάμου κάθετι είναι σημαντικό, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια. Πόσο μάλλον η επιλογή του συνεργάτη – γιατί έτσι μας βλέπουν όλοι οι πελάτες μας.

Έναν συνεργάτη που από το πρώτο λεπτό θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή ώστε να κάνει πραγματικότητα αυτό ακριβώς που ονειρεύτηκατε, στην ακόμη καλύτερη εκδοχή του. Νιώθουμε τυχεροί και ευλογημένοι που αυτό το σημαντικό καθήκον γίνεται στο τέλος η αφορμή για να γεμίζουμε με χαμόγελα τα πρόσωπα όσων μας εμπιστεύονται!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του catering για το δικό σας γάμο ή εκδήλωση επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους υπευθύνους του Catering Άρτος Δαραβίγκα, Δαραβίγκα Ιωάννη στο τηλέφωνο επικοινωνίας 698 050 3526 και Δαραβίγκα Χρήστο στο τηλέφωνο επικοινωνίας 697 485 5692. Μπορείτε να επισκεφτείτε και την επίσημη σελίδα στο facebook  Άρτος Δαραβιγκα.