Ο Εντυπωσιακός Γάμος της Έλενας & Του Ιωακείμ Στην Κύπρο & Η Γαμήλια Φωτογράφιση Στο Παρίσι

1202

Σήμερα θα ταξιδέψουμε στην πανέμορφη Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα & Λευκωσία. 

Ο λόγος για την Έλενα Παπούη και τον Ιωακείμ Αργυρίδη οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Ιουλίου το 2018 στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηενού της Λάρνακας. Ο Εντυπωσιακός Γάμος

Συνοδοιπόροι και κουμπάροι του ζευγαριού σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα ήταν ο Μάριος Αργυρίδης ξάδερφος και παιδικός φίλος του Ιωακείμ και η Γιώτα Σεντουξή κολλητή φίλη της Έλενας.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η Έλενα μοιράζεται μαζί μας: Η γνωριμία μας έγινε στον χώρο εργασίας. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και τα αισθήματα αμοιβαία! Από εκείνη την ημέρα γίναμε ζευγάρι.. 

Η πρόταση γάμου έγινε στις 28 Αυγούστου το 2017 στην ρομαντική Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ρώμη. Σε ένα ρομαντικό τοπίο από το οποίο έβλεπες από ψηλά όλη την πόλη! Ενώ φαινόταν ξεκάθαρα η Fontana di Trevi. 

Η οργάνωση του μυστηρίου 

Η προετοιμασία ξεκίνησε από νωρίς. Με το ζευγάρι επιλέγει τους κατάλληλους επαγγελματίες για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Το νυφικό της Έλενας ήταν από τον οίκο Gregory Morfi. Όπως μας αναφέρει και η ίδια μία συνάντηση ήταν αρκετή για να σχεδιαστεί το νυφικό μου. Το στυλ που επιθυμούσα ήταν Chic and Simple κάτι που χαρακτηρίζει την μόδα της Γαλλίας, αφού η φωτογράφιση θα γινόταν στο Παρίσι. Το μακιγιάζ της Έλενας επιμελήθηκε η Έλενα Θεοδώρου, η οποία τόνισε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της με επαγγελματικό τρόπο. Οι γήινες αποχρώσεις ταίριαζαν απόλυτα με τα χρώματα και το στυλ της Έλενας. Ενώ το hair wedding ήταν δημιουργία της LAGOM BY OLIA (OliaIacovou Hairstylist). Οι ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες ολοκλήρωναν την εικόνα της.

Το κοστούμι του Ιωακείμ, ήταν της εταιρείας BOSS. Το navy blue σε συνδυασμό με τις μαύρες λεπτομέρειες ολοκλήρωναν την εικόνα του και χάριζαν έναν αέρα πολυτέλειας στην εμφάνιση του! Τα σκουλαρίκια της Έλενας ήταν ESCLUSO Jewelry Boutique με πέτρες από swarovski. Ενώ οι βέρες του ζευγαριού ήταν από το Chis Koliandris Jewellery. Δημιουργίες που ολοκλήρωναν την εικόνα τους.

Το wedding party πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Κουσιούμη, όπου το ζευγάρι πέρασε μοναδικές στιγμές με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο DJ Iacovos Hadjiioannou, o οποίος έδωσε τον παλμό στο γαμήλιο party το οποίο διήρκεσε έως και τις πρώτες πρωινές ώρες! Η γαμήλια τούρτα ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου San Remo με ιδιαίτερη εικόνα και γεύση. Τα φωτογραφικά κλικ του μυστηρίου ανέλαβε ο KOMIS KOMNINOS PHOTOGRAPHY, ο ίδιος ανέλαβε να απαθανατίσει κάθε χαμόγελο και στιγμιότυπο εκείνης της ξεχωριστής ημέρας.

Η αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες 

Η Έλενα μας εκμυστηρεύεται, Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Έζησα την κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό στο έπακρο, απολαμβάνοντας τα πάντα! Βέβαια η καλύτερη στιγμή ήταν όταν αντίκρισα τον Ιωακείμ στην εκκλησία. Ένιωθα πολύ ευτυχισμένη, γιατί ήξερα ότι ξεκινά το δικό μας παραμύθι!

Ενώ από το γάμο δεν θα ξεχάσω ποτέ την φωτογράφιση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό, αφού ταξιδέψαμε στο Παρίσι! Αξιοσημείωτο είναι ότι φόρεσα το νυφικό μου μέσα στο αεροπλάνο με την βοήθεια των αεροσυνοδών κατά την διάρκεια της πτήσης προς Γαλλία!

Η συμβουλή της σε κάθε μέλλουσα νύφη 

Στόχος είναι να μην αγχωθεί καθόλου και να απολαύσει την κάθε στιγμή. Είναι μία στιγμή που δεν θα έχει την ευκαιρία να την ξανά ζήσει.

Ο προορισμός του honeymoon

Ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού ήταν η Γαλλία και συγκεκριμένα το Παρίσι. Άλλωστε εκεί πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση μας, η οποία διήρκεσε μία ημέρα!

Η βοήθεια του Exclusive Οδηγού “Ogamosmas.gr”

Με βοήθησε παρά πολύ, αφού βλέποντας υλικό από πραγματικούς γάμους έπαιρνα ιδέες για να μπορέσω να οργανώσω τον δικό μου γάμο όπως τον είχα ονειρευτεί!

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr