Ένας Γάμος Γεμάτος Κέφι Για Την Έλενα Και Τον Σπύρο

0
362

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σου ένα γάμο γεμάτο κέφι και αγάπη για ένα όμορφο ζευγάρι που έδωσε το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής του, το ραντεβού του γάμου του!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της πόλης μας, την Έλενα και το Σπύρο, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες, πραγματοποίησαν τον πιο μοναδικό γάμο.

γάμο
 DJ Μέμτσας

Ο λόγος για την Έλενα Μαυρομάτη και τον Σπύρο Καμήλαλη. Που επέλεξαν ένα Σαββατοκύριακο του Μαΐου, στον ιερό Ναός Αγίων Θεοδώρων. Στην Παλαιά Μητρόπολη Σερρών, να ενώσουν τις ζωές του για πάντα.

Από το πλευρό της πανέμορφης Έλενας και του κομψού Σπύρου δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη. Η κουμπάρα τους, Έλλη Τσαουσίδου, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε το ζευγάρι. Στην πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής του ζωής.

γάμο
 DJ Μέμτσας

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά μοναδικός. Αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στο υπέροχο wedding party. Που ακολούθησε μετά το μυστήριο όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί. Παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

γάμο
 DJ Μέμτσας

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες διατήρησαν στα ύψη το κέφι τόσο της Έλενας και του Σπύρου, όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά αυτή, πραγματικά, ήταν γεμάτη διασκέδαση.

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

Η Έλενα και ο Σπύρος μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals 
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας