Η ΛΥΔΙΑ ΜΩΡΑΪΤΙΔΟΥ ΓΡΑΦΕΙ: H Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού

0
672

Η Άνοιξη είναι το σύμβολο της νέας αρχής, της ελπίδας και της χαράς. Τα ανθισμένα δέντρα, το πράσινο, τα λουλούδια, η πανέμορφη γκάμα χρωμάτων και η ακαταμάχητη μυρωδιά, δείχνουν όλη τη μεγαλοπρέπεια της φύσης.

Decoration spring 2018

Η Άνοιξη, μάλιστα, είναι η περίοδος που μας θυμίζει πάντα γιατί αγαπάμε τα σπίτια μας, αλλά και την ιδανική στιγμή για να δώσουμε μια φρεσκάδα και ανανέωση στο χώρο μας.

Decoration spring 2018

Η Λυδία Μωραϊτίδου, λοιπόν, η πολύ γνωστή και αγαπημένη πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός ΑΤΕΙ και υπεύθυνη του καταστήματος χειροποίητων Επίπλων Μωραϊτίδης, μάς δείχνει εύκολους τρόπους, ώστε να φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι μας, χωρίς να κάνουμε μεγάλες αλλαγές ή να ξοδέψουμε πολλά χρήματα, ενώ μας δίνει ανοιξιάτικες συμβουλές για όλα τα στυλ.

Λυδία Μωραϊτίδου | Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΕΙ-Υπεύθυνη Καταστήματος Χειροποίητων Επίπλων Μωραϊτίδης,

Η ίδια, γράφοντας στο ogamosmas.grμας προτείνει τα εξής!

“Με τον ήλιο να λάμπει, τα όμορφα λουλούδια να ανθίζουν γύρω σας και τους κήπους να επιστρέφουν στη ζωή, σίγουρα θα θέλετε να ανανεώσετε και να του δώσετε μία πιο χαλαρή και φρέσκια διάθεση.

Decoration spring 2018

Αν αγαπάτε τις αλλαγές που μπορεί να προσφέρει η Άνοιξη στο χώρο του σπιτιού σας, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε, δίνοντάς στο σπίτι σας ένα εντελώς νέο, χαρούμενο, παιχνιδιάρικο και δυναμικό τόνο.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές ή να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Με μικρές προσιτές αλλαγές μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να νιώθει ανανεωμένο. Καλή Άνοιξη!

Χαλιά και μαξιλάρια

Decoration spring 2018

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε το σπίτι σας την Άνοιξη είναι να αλλάξετε  τα χαλιά και τα διακοσμητικά μαξιλάρια του καναπέ σας. Ανάλογα με το στυλ σπιτιού σας μπορείτε να επιλέξετε το μοτίβο και τα  χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας.

Προσθέστε μια πινελιά πράσινου

Decoration spring 2018

Μια  πινελιά πράσινου σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα σε ένα χώρο. Επιλέξτε ένα διακοσμητικό βάζο ή μαξιλάρια για τον καναπέ στις αποχρώσεις του πράσινου και δείτε τον χώρο σας να ζωντανεύει.

Decoration spring 2018

Ακόμη ένας τρόπος για να βάλετε λίγο πράσινο στο σπίτι σας είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου. Οι επιλογές είναι πολλές, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και το γούστο σας  επιλέξτε το φυτό που θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα σας φέρει πιο κοντά στην φύση.

Wall art

Decoration spring 2018

Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας είναι να αλλάξετε τους πίνακες σας. Επιλέξτε νέους πίνακες ή αφίσες με ανοιξιάτικα θέματα ή έντονα χρώματα και δείτε το σπίτι σας να μεταμορφώνεται στο λεπτό.

Floral το αγαπημένο

Decoration spring 2018

Αντικαταστήστε τα διακοσμητικά μαξιλάρια του καναπέ σας και τις κουρτίνες σας  με floral υφάσματα και δώστε μια ζωντανή εμφάνιση στο σαλόνι σας.

Decoration spring 2018

Και για εσάς που αγαπάτε τις τάσεις, προσθέστε μια ταπετσαρία τοίχου με μεγάλα λουλούδια σε μαύρο φόντο στην κρεβατοκάμαρα σας.

Boho

Decoration spring 2018

Το συγκεκριμένο στυλ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια  στο χώρο της διακόσμησης. Είναι η καλύτερη ιδέα για όσους αγαπούν τα έντονα χρώματα και θέλουν να υπάρχει ζωντάνια μέσα στο σπίτι τους. Πολύχρωμα χαλιά, φυτά εσωτερικού χώρου, έντονα μοτίβα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του

Decoration spring 2018

Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φέρετε την Άνοιξη στο σπίτι σας από τα φρέσκα λουλούδια! Καλή επιτυχία”.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το άρθρο Η Λυδία Μωραϊτίδου γράφει: tips για να ανανεώσουμε την κρεβατοκάμαρα!