ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ: Τι Να Φορέσετε Στους Τετράποδους Φίλους Σας

941

Οι τετράποδοι φίλοι σας είναι κομμάτι της ζωής σας και προφανώς θέλετε να τους συμπεριλάβετε στην πιο μοναδική ημέρα σας. 

τετράποδοι φίλοι
Τετράποδοι φίλοι

Εμείς θα σας προτείνουμε κάποιες μοναδικές ιδέες, ώστε το κατοικίδιο σας να είναι τόσο χαριτωμένο όσο και γλυκό σε μία τέτοια ημέρα.

Κρατήστε στο μυαλό σας την προσωπικότητα του κατοικίδιού σας

τετράποδοι φίλοι
Τετράποδοι φίλοι

Είναι o σκύλος σας σε θέση να φορέσει ένα σακάκι, εάν όχι μην τον επιβαρύνετε με κάτι τέτοιο. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές ιδέες, όπως τα μικρά και χαριτωμένα αξεσουάρ, παπιγιόν, κορδέλες κ.α.

Τα φανελάκια, τα εσώρουχα και άλλα φανταχτερά ενδύματα, από την άλλη πλευρά, δεσμεύονται και είναι περιοριστικά για το ζώο και τις κινήσεις του. Έτσι καλύτερα να αποφεύγονται, ώστε να μην φέρνουν αναστάτωση και αμηχανία στον τετράποδο φίλο σας.

Κρατήστε το φυσικό

τετράποδοι φίλοι
Τετράποδοι φίλοι

Από την άλλη πλευρά εάν θα προσκαλέσετε τους αγαπημένους τετράποδους φίλους σας στην τόσο μεγάλη αυτή μέρα για εσάς. Επειδή είναι μέρος της οικογένειας σας και τους αγαπάτε όπως ακριβώς είναι.

Γιατί λοιπόν να πρέπει να τα βάλετε στην διαδικασία να φορέσουν κάτι επάνω τους; Θα τους φέρει σε δύσκολη θέση; Μία καλή περιποίηση, πλύσιμο, βούρτσισμα από τον κτηνίατρο και τον ειδικό σας, θα τα κάνει ακόμη πιο αξιολάτρευτα για εκείνη την μοναδική ημέρα!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Βάλτε greenery πινελιές στο γάμο σας!