Ένας γάμος με καλοκαιρινή αύρα για τη Λένα και το Βασίλη!

2155

Η πρόσκληση αυτού του γάμου, ξεκινούσε κάπως έτσι: “Αν η ευτυχία ήταν ημέρα, θα ήταν… Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός, θα ήταν… 3! Αν το όνειρο ήταν μήνας, θα ήταν… Σεπτέμβρης! Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι, θα ήταν το ομορφότερο της ζωής μας!“, και ήταν όντως πανέμορφο το ταξίδι για αυτό το ζευγάρι!

Ο σημερινός γάμος, που φιλοξενούμε, έχει κάτι διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο. Η ίδια η νύφη, θέλησε να τον μοιραστεί, επικοινωνώντας μαζί μας μέσα από την αντίστοιχη φόρμα, και αυτό είναι που τον κάνει μοναδικό.

Ο λόγος για τη Λένα Χατζηαποστολίδου και το Βασίλη Τσιτρούδη, που το Σαββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Σκούταρι Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό τους, δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλύτερός τους φίλος και κουμπάρος τους, Ευγένιος Μαλιχιτούδης, που γεμάτος χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπε τη Λένα και το Βασίλη, να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η σχέση μας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2009, η πρόταση γάμου όμως, έγινε στις 23 Ιουλίου του 2015, την ημέρα των γενεθλίων μου. Ο γάμος μας ήταν ρομαντικός, στα χρώματα του σάπιου μήλου, με λεπτομέρειες από δαντέλα, και αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η πολύ αγάπη. Ήταν ένα πραγματικά, αξέχαστο πάρτι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!“, μας αφηγήθηκε η γλυκιά Λένα, κι εμείς δηλώνουμε ακόμη πιο ενθουσιασμένες με το γάμο της.

Κάτι άλλο, που οφείλεις να γνωρίζεις για αυτόν το γάμο είναι πως, το απόλυτα ρομαντικό μακιγιάζ της Λένας, επιμελήθηκε η Σάσα Μπιλίτου, και το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου, εξασφαλίζοντας στην Λένα, το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, για την ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Η Σάσα, άλλωστε, γνώριζε πολύ καλά, πώς να αναδείξει την ομορφιά της Λένας, κάνοντάς την ακόμη πιο λαμπερή.

Από την άλλη, η Λένα και ο Βασίλης, βρήκαν την ιδανική για αυτούς μπομπονιέρα, από το κατάστημα Κερατίδης | Βιοτεχνία ειδών γάμου & βάπτισης, προσέχοντας μάλιστα, ώστε να ταιριάζει τόσο με το στυλ του νυφικού της όσο και με τη διακόσμηση στην εκκλησία, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσουν όλους όσους παρευρέθηκαν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Ενώ, τα γλυκά αλλά και η γαμήλια τούρτα που πρόσφεραν η Λένα και ο Βασίλης στους καλεσμένους τους ήταν από το ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, το οποίο κατάφερε να τους χαρίσει ακόμη πιο γλυκές στιγμές κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Ο γάμος αυτός, λοιπόν, ήταν πραγματικά μοναδικός και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στη μοναδική γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στις Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια. Εκεί το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή του.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε ο φωτογράφος Γιώργος Χατζηδάκης.

Η Λένα και ο Βασίλης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!