Ένας γάμος στα χρώματα του Φθινοπώρου!

1926

Ονειρεύεστε φύλλα να πέφτουν, μία έντονη παρουσία της φύσης, τη μυρωδιά της βροχής και μία παλέτα με πράσινες, πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις;

Μάλλον έχετε στο μυαλό σας έναν φθινοπωρινό γάμο. Τώρα, έχετε ανάγκη από έμπνευση; Συνεχίστε την ανάγνωση!

Το Φθινόπωρο το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για το γάμο τους. Είναι ένας μήνας, που όλοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους, δεν έχει τόσο ζέστη ούτε τόσο κρύο, και επικρατεί μία cozy διάθεση στην ατμόσφαιρα. Πολλοί υποστηρίζουν μάλιστα, ότι είναι η ιδανική εποχή να ερωτευτεί κανείς.

Γενικά, για έναν πετυχημένο φθινοπωρινό γάμο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα της φύσης. Το πορτοκαλί, το καφέ, το κίτρινο, είναι κάποιες από τις αποχρώσεις, που πρωταγωνιστούν το Φθινόπωρο και ταιριάζουν ιδανικά με την ρουστίκ-vintage διακόσμηση.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ο χώρος, που θα κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας. Δηλαδή, αν επιλέξετε κάποιο κτήμα, καλό είναι να έχετε την επιλογή να μεταφερθείτε σε κάποια αίθουσα, καθώς ο καιρός είναι απρόβλεπτος και μπορεί να σας χαλάσει τη δεξίωση. Έχετε πάντα την εναλλακτική, για μία κλειστή αίθουσα, για να μην έχετε αυτό το άγχος.

Τα Προσκλητήρια

Στα προσκλητήρια του γάμου σας μπορείτε να ενσωματώσετε ένα φθινοπωρινό εικονίδιο, όπως φύλλα σφενδάμου ή κουκουνάρια. Στείλτε τη γαμήλια πρόσκληση σε βελούδινο φάκελο, με τα αρχικά σας ραμμένα πάνω του. Μπορείτε, ακόμη, να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό χρυσό χαρτί, για να δώσετε σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων, μια φθινοπωρινή αίσθηση.

Η Διακόσμηση

Σκεφτείτε ρουστίκ κομψότητα για τη διακόσμηση: φθινοπωρινά λουλούδια δεμένα σε ματσάκια να στολίζουν το χώρο, γυάλινα βαζάκια με ξερά φύλλα, σοκολατί, βελούδινα τραπεζομάντιλα και μαξιλαράκια για τις καρέκλες, ακόμη και καφέ κηροπήγια για τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Το Φθινόπωρο, είναι η κατάλληλη εποχή για να παίξετε με τις υφές, επομένως μπλέξτε σουέντ, βελουτέ αλλά και σατέν υφάσματα, για τη διακόσμηση του χώρου. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ζεστό, πιο πλούσιο και πιο κομψό.

Τα λουλούδια

Συνδυάστε το αγαπημένο σας λουλούδι με τσαμπιά από μούρα ή ένα δαχτυλίδι από φύλλα. Συμπεριλάβετε φρούτα, όπως μικροσκοπικά αχλάδια, στα κεντρικά κομμάτια, με τα οποία θα διακοσμήσετε τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης. Τέλος, για μία ακόμη πιο ρουστίκ και φθινοπωρινή νότα, μπορείτε να αναδείξετε τα λουλούδια σας με μικρά, vintage φαναράκια.

Το Μενού

Ζητήστε από το catering, που θα επιλέξετε, να σας προτείνει απλά πιάτα με κρέας, που να ταιριάζουν και να μπορούν να συνοδεύονται από σταφύλια, σύκα, αγριόχορτα εποχής, κολοκύθα, καρύδια, μέλι. Καλό κρασί, κρέας, κολοκυθόπιτες γλυκές ή αλμυρές, θα ολοκληρώσουν υπέροχα το μενού του φθινοπωρινού σας γάμου. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι καλεσμένοι σας θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι.

Η Τούρτα

Μία πολύ όμορφη ιδέα είναι να προσθέσετε στη γαμήλια τούρτα σας πολλά φρέσκα, εποχιακά μούρα. Μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, με μία τετραώροφη σοκολατένια τούρτα, την οποία θα διακοσμήσετε με πράσινα μήλα από ζαχαρόπαστα. Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο, μπορείτε να παραλείψετε τη γαμήλια τούρτα και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μηλόπιτα ή κολοκυθόπιτα.

Πώς σας φάνηκαν οι ιδέες μας; Ποιες από αυτές θα εφαρμόσετε στον φθινοπωρινό σας γάμο;

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Βάλτε greenery πινελιές στο γάμο σας!