Νυφική Ανθοδέσμη: Ποια Λουλούδια Συνθέτουν Ένα Αρμονικό Αποτέλεσμα

3809

Από τις πιο δυνατές εποχές του χρόνου κατά τις οποίες τα ζευγάρια επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους είναι η άνοιξη.

Η νυφική ανθοδέσμη αποτελεί μια αγαπημένη λεπτομέρεια της νύφης για την ημέρα του γάμου της. Συμπληρώνει με αρμονικό τρόπο το λαμπερό σκηνικό, αλλά και την όμορφη παρουσία της νύφης.

Η όμορφη και ρομαντική της διάθεση είναι ολοφάνερη στην φύση που δείχνει τον καλύτερο της εαυτό. Συνδύασε αρμονικά τα λουλούδια που ανθίζουν την εποχή της άνοιξης και κάνε το μπουκέτο σου να δείχνει ονειρεμένο.

Όλα τα λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μπουκέτο μέσα από αμέτρητους συνδυασμούς.

 Ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις

Όταν σκέφτεσαι την άνοιξη τα χρώματα που έρχονται στο μυαλό σου είναι σε ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις. Γι’ αυτό και η επιλογή των λουλουδιών θα είναι ανάμεσα σε ανεμώνες, ανεμολούλουδα ή αγριοπαπαρούνες. Τα λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου συμβολίζουν την ανεμελιά, τη νοσταλγία και την προσδοκία ανθίζουν σε ποικίλα χρώματα, ενώ ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους.

Το budget τους είναι χαμηλό και μπορούν να συνδυαστούν με φύλλα και παστέλ τριαντάφυλλα.

Επίσης, μια διαφορετική ιδέα είναι να στολίσεις τη νυφική σου ανθοδέσμη με χαμομήλι από την αγνή ελληνική φύση. Τουλίπες που συμβολίζουν το πάθος, ντάλιες, μπιγκόνιες, λεμονανθούς, πασχαλιές και λεβάντα, κάνοντας την ανθοδέσμη σου να φαίνεται πιο boho.

Όποιο λουλούδι, χρώμα ή στιλ και αν επιλέξεις, να θυμάσαι το ύφος του γάμου σου. Τις λαμπάδες, το στολισμό της εκκλησίας, του αυτοκινήτου και του χώρου της γαμήλιας δεξίωσης.

Διαβάστε επίσης Ακρυλικά Προσκλητήρια: H Τάση Που Ήρθε Για Να Μείνει!