Αυτές οι νύφες θα σας κάνουν να αγαπήσετε τα κοντά νυφικά

2216

Τελευταία, ένας ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός σχεδιαστών νυφικών μόδας, στρέφεται στις περασμένες δεκαετίες για έμπνευση και έτσι, σχεδιάζουν όλο και περισσότερα κοντά νυφικά, τα οποία και φαίνεται να προτιμούν οι μη παραδοσιακές νύφες.

Εμείς συμφωνούμε με το ότι η κάθε νύφη πρέπει να φοράει τη μεγάλη μέρα ό,τι την εκφράζει, επομένως συμφωνούμε ακράδαντα με την ιδέα του να αφήσετε στην άκρη το μεγάλο νυφικό με την εντυπωσιακή ουρά και να το αντικαταστήσετε με κάτι πιο γλυκό και flirty.

Θέλετε να πάρετε μερικές ιδέες; Στη συνέχεια, οκτώ εντυπωσιακές νύφες μας δείχνουν πώς συνδύασαν τα υπέροχα, κοντά νυφικά τους.

Ίσως η πιο cool νύφη που είδαμε ποτέ!

Η περίτεχνη δαντέλα σε γεωμετρικά σχέδια, τα βολάν, η ψηλή λαιμόκοψη. Μία πραγματική fashionista δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει! Για να μην αναφέρουμε αυτά τα εντυπωσιακά, χρυσά σκουλαρίκια και τα λευκά τακούνια σε κόψιμο V. Κομψή και σέξι.

Εδώ βλέπουμε πώς μπορεί η ρομαντική νύφη να φορέσει το κοντό νυφικό!

Και, να σου πούμε ένα μυστικό; Πρόκειται για δύο κομμάτια. Το λαμπερό top και η ψηλόμεση, αεράτη φούστα δείχνουν σούπερ κομψά μαζί. Στην πραγματικότητα, το καλύτερο σε αυτό το outfit είναι η άνεση που προσφέρει στη νύφη.

Αυτό το εκπληκτικό νυφικό μεσαίου μήκους δίνει ένα μποέμικο, vintage vibe στο look της νύφης!

Αν και είναι ένα γενικά παραδοσιακό φόρεμα, η νύφη έβαλε μία μοντέρνα πινελιά με αυτά τα παπούτσια σε υπέροχο πράσινο της μέντας.

Η δαντέλα laser-cut δίνει μία αίσθηση καλοκαιρινού ονείρου σε αυτό το νυφικό!

Δίνοντας ταυτόχρονα και μία κομψή αλλά και σέξι εναλλακτική, στην πανέμορφη νύφη. Συνδυασμένο με nude τακούνια και κυματιστά μαλλιά, έχει πετύχει τέλεια, το feeling της ξέγνοιαστης, hippie νύφης.

Σε αυτό το γλυκό και ρομαντικό νυφικό ξεχωρίζουν τα μανίκια από δαντέλα!

Οι πέρλες και το όμορφο βραχιόλι ολοκληρώνουν το look, ενώ οι πλεξούδες και ο κότσος αναδεικνύουν, τα όμορφα χαρακτηριστικά της νύφης.

Απλό και σικάτο, αυτό το μίνιμαλ νυφικό, αν και είναι κοντό, είναι κλασικό!

Τα μακριά μανίκια, σε συνδυασμό με αυτό το αεράτο ύφασμα δημιουργούν το τέλειο διαχρονικό look. Τα κοραλί τακούνια, εκτός από μία πινελιά χρώματος, δίνουν και χαρακτήρα στο outfit, ενώ το μπουκέτο με τις πεόνιες είναι ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο σύνολο.

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτό το κοντό νυφικό!

Η δαντέλα ή οι πινελιές χρώματος που την αναδεικνύουν. Το φούξια κραγιόν, η πολύχρωμη ανθοδέσμη και τα σκούρα κόκκινα παπούτσια δείχνουν πανέμορφα.

Τέλος, σας δείχνουμε ένα νυφικό που πραγματικά είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Μάλλον τα λόγια είναι περιττά για ένα τέτοιο νυφικό!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 8 πράγματα που θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή νυφικού!