Εκπομπή 11η – WITH LOVE APOSTOLIA

789

Σήμερα στο with Love Apostolia, έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Να σε βοηθήσουμε με όλη μας τη δύναμη, ώστε να διοργανώσεις τον τέλειο γάμο χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Τι θα δούμε σήμερα

Στην αρχή, λοιπόν, βλέπουμε πώς μπορείς να διαλέξεις το σωστό νυφικό. Ενώ στη συνέχεια, σου δίνουμε τις 30 πιο απαραίτητες ερωτήσεις. Που σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις, πριν καταλήξεις στο χώρο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση του γάμου σας.

Έπειτα, με τη βοήθεια της Πασχαλίας Τσιούλκα, βλέπουμε έναν μοναδικό γάμο. Ο οποίος συνέβη στην Παναγίτσα Σερρών και είχε ως βασικό υλικό του την λινάτσα. Η οποία μπορεί άνετα να πρωταγωνιστήσει και στον δικό σου γάμο. Και κάπως έτσι, σειρά έχει το βασικό manual που ετοιμάσαμε για σένα, που σκοπεύεις σύντομα να γίνεις κουμπάρα.

Τα θέματά μας

Το επόμενο θέμα έχει τρομερό ενδιαφέρον, καθώς έχει να κάνει με την προσπάθειά σου για απώλεια βάρους μιας και το Καλοκαίρι είναι και πάλι προ των πυλών. Έτσι, η όμορφη Σοφία Μπαδέκα, μας αποκαλύπτει τρόπους με τους οποίους μπορείς να μειώσεις τη μερίδα του φαγητού σου.

Ενώ, παράλληλα, βλέπουμε πώς οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να σε κάνουν να χάσεις ακόμη περισσότερες θερμίδες εύκολα και χωρίς πολύ κόπο.

Κι επειδή δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ενδιαφέρεται για την λάμψη και την υγεία των μαλλιών της. Η Φούλα μας παρουσιάζει ένα θέμα που έχει να κάνει με τα βαμμένα σου μαλλια, κάτι που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Και για το τέλος, σου έχουμε αυτό που λατρεύουν οι γυναίκες. Ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται συγκεντρωμένα τα τελευταία 100 χρόνια μόδας γυναικείων εσωρούχων. Ενώ ακόμη, ανακαλύπτουμε μαζί τον πιο ονειρεμένο προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι που ίσως να προγραμματίζετε.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr