Εκπομπή 13η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
993

Σε αυτό το επεισόδιο στο with Love Apostolia, είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες καθώς με όλη μας τη δύναμη θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις στην εν τέλεια μέρα τον γάμο των ονείρων σου.

Τα θέματά μας

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το τι πρέπει να προσέξεις στη φωτογράφιση και το βίντεο του γάμου σου με βάση τις γνώμες και τις γνώσεις των ειδικών επί του θέματος καθώς. Οι φωτογραφίες είναι που θα διατηρήσουν αναλλοίωτες τις αναμνήσεις σου στο χρόνο.

Στη συνέχεια, σειρά έχει ένας γάμος που μας έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά. Με τις ξεχωριστές του λεπτομέρειες και δεν είναι άλλος από τον γάμο της Βάσως και του Άγγελου.

Τα θέματά μας

Έπειτα, βλέπουμε τους λόγους για τους οποίους είναι καλό να φοράς τη βέρα σου. Ενώ μετά από αυτό σου έχουμε, γαμήλιους χορούς που κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις. Ακολουθεί η νέα τάση στον κόσμο της βάπτισης που θα σε κάνει σίγουρα να τη λατρέψεις. Ενώ, αργότερα, υποδεχόμαστε τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς.

Έτσι, η Σοφία Μπαδέκα, μας εξηγεί που οφείλονται οι λιγούρες και τα τσιμπολογήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ το βίντεο με τα τελευταία 100 χρόνια fitness σίγουρα θα σε κάνει να ξεκινήσεις γυμναστική από Δευτέρα.

Και για το τέλος, η αγαπημένη μας Φούλα μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό χτένισμα το οποίο μπορείς άνετα να επιλέξεις. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις ενώ το βίντεο με τα 100 χρόνια στην τέχνη του nail’s world είναι απλά μοναδικό.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr