Εκπομπή 15η – WITH LOVE APOSTOLIA

1728

Σήμερα στο with Love Apostolia, σου έχουμε μοναδικά love for mums θέματα για να διαλέξεις.

Τι θα δούμε σήμερα

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τα 20 πιο ονειρεμένα νυφικά που σίγουρα θα σε πείσουν να τολμήσεις το χρώμα. Στη συνέχεια, και παραμένοντας στον κόσμο του wedding, βλέπουμε ένα θέμα αφιερωμένο στο νυφικό σου χτένισμα με τη βοήθεια της Φούλας.

Τα θέματά μας

Έπειτα, σειρά έχουν οι ωραιότεροι γάμοι που είδαμε, θαυμάσαμε και αγαπήσαμε στο instagram για το 2016. Και κάπως έτσι σου έχουμε θεματικές ναυτικές βαπτίσεις που άφησαν εποχή. Προχωράμε, με την απάντηση της επιστήμης στην ερώτηση σχετικά με το τι μπορεί να φταίει για την ανεξήγητη υπογονιμότητα πολλών γυναικών. Και κάπως έτσι, μαθαίνουμε τον πιο απλό τρόπο για να βρείτε μόνες τις γόνιμες μέρες σας.

Στη συνέχεια, σου δείχνουμε πώς μπορείς να προετοιμάσεις το σώμα σου για το Καλοκαίρι κάνοντας πιλάτες στο σπίτι αλλά και μειώνοντας τη μερίδα του φαγητού σου με τη βοήθεια της Σοφίας Μπαδέκα.

Και για το τέλος, σου έχουμε 10 πολύ καλούς λόγους που θα σε κάνουν να πεις ένα μεγάλο ΝΑΙ στον θηλασμό ως νέα μανούλα αλλά και ένα super video, στο οποίο ένας μπομπιράκος προσπαθεί να πει για πρώτη του φορά τη λέξη «μαμά»!

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr