Εκπομπή 17η – WITH LOVE APOSTOLIA

1334

Σήμερα στο with Love Apostolia, είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες, καθώς όλα τα θέματά μας έχουν το απόλυτο Wedding Story χαρακτήρα, που χρειάζεσαι να οργανώσεις τον γάμο που είχες φανταστεί στην εντέλεια.

Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, λοιπόν, βλέπουμε πώς το ogamosmas.gr, θα γίνει η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια. Στη συνέχεια και παραμένοντας στον κόσμο του ogamosmas.gr, σου διηγούμαστε την γαμήλια ιστορία ενός μοναδικού ζευγαριού, της Χρυσοπηγής και του Αλέξανδρου. Και κάπως έτσι, μαθαίνουμε 6 tips, για να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση του γάμου σου.

Τα θέματά μας

Κι επειδή, έχεις καταλάβει, ότι η αγάπη μας για τους γάμους είναι μεγάλη, σου έχουμε άλλον έναν γάμο, της Μιχαέλας και του Γιώργου μέσα από τη ματιά, του ogamosmas.gr. Έπειτα, ακολουθεί η Πασχαλία Τσιούλκα, με ένα νέο θέμα έκπληξη. Αλλά και όλοι η art de la table ενός γαμήλιου γεύματος που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Σειρά έχουν, οι νέες τάσεις στη γαμήλια τούρτα αλλά και δύο θέματα αφιερωμένα στον κόσμο της ομορφιάς. Ένα με την αγαπημένη μας Φούλα, η οποία μας μιλά για νυφικά χτενίσματα με λουλούδια αλλά και ένα με τη γλυκά Μαρία Μπαδέκα, που μας απαντά στο ερώτημα για το εάν τελικά συμβαδίζει η ηλικία του δέρματός μας με τη γενετική μας ηλικία. Τέλος, σου έχουμε εναλλακτικούς στιλιστικούς συνδυασμούς, για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις ως καλεσμένη σε έναν γάμο.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr