Εκπομπή 18η – WITH LOVE APOSTOLIA

1706

Σήμερα στο with Love Apostolia, είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες καθώς τα θέματά μας έχουν τα απόλυτα make your wedding plans χαρακτήρα που θέλαμε και όλα αυτά με τη βοήθεια του www.ogamosmas.gr.

Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, λοιπόν, βλέπουμε ποια είναι η φιλοσοφία του www.ogamosmas.gr, που έχει κάνει τις αναγνώστριές του. Να το εμπιστεύονται καθημερινά σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Στη συνέχεια, σου διηγούμαστε την ιστορία γάμου ενός πανέμορφου ζευγαριού της πόλης μας. Της Συρματένιας και του Παναγιώτη που πραγματικά είναι μία πηγή έμπνευσης.

Αργότερα, σας παρουσιάζουμε τους 7 έξυπνους τρόπους που διαβάσαμε στο www.ogamosmas.gr. Θα σας βοηθήσουν να μην ξεπεράσετε το budget του γάμου σας. Ενώ σειρά έχει, ένας ακόμη πιο εντυπωσιακός γάμος, της Λένιας και του Άκη που έχουμε αγαπήσει.

Τα θέματά μας

Ακολουθούν, η Πασχαλία Τσιούλκα με ένα νέο και ακόμη πιο μοναδικό θέμα έκπληξη το οποίο αναφέρεται σε 4 πολύ ξεχωριστές βαπτίσεις. Τα tips που θα σε βοηθήσουν στην σωστή επιλογή της γαμήλιας τούρτας. Αλλά και ένα θέμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για το εάν πρέπει να φοράμε τη βέρα μας μετά το γάμο, ή μήπως όχι;

Σειρά τώρα έχουν δύο θέματα αφιερωμένα στον κόσμο της ομορφιάς. Ένα με την αγαπημένη μας Φούλα. Η οποία μας δείχνει το απόλυτο νυφικό χτένισμα για κάθε νύφη του Καλοκαιριού. Αλλά και μία πολύ επαναστατική μέθοδος που ακούει στο όνομα Plasmalift.

Τέλος, δίνουμε απάντηση στο ερώτημά σου για το εάν χρειάζεται να τους καλέσεις όλους στον γάμο σου. Πίστεψέ μας είναι πιο εύκολο από ό, τι φαντάζεσαι.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr