Εκπομπή 19η – WITH LOVE APOSTOLIA

1560

Σήμερα στο “With love Apostolia”, σου έχουμε μοναδικά θέματα για να διαλέξεις.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το πολύ αγαπημένο μας www.ogamosmas.gr, βλέποντας τι σημαίνει στην ουσία του.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια, και επηρεασμένες από τον αέρα της εποχής. Βλέπουμε έναν υπέροχο νησιώτικο γάμο στη Μυτιλήνη, το γάμο της Μαρίας και του Στράτου.

Αργότερα, και παραμένοντας σε sea mood, μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να οργανώσεις τον τέλειο γάμο δίπλα στο κύμα. Έπειτα, σου παρουσιάζουμε τη βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει ενώ σου αποκαλύπτουμε τη βασικότερη αρμοδιότητα κάθε νονού που δεν είναι άλλη από το βαπτιστικό σταυρό.

Ακολουθεί η Πασχαλία Τσιούλκα με ένα θέμα που σίγουρα θα λατρέψεις. Η γλυκιά Μαρία Μπαδέκα, η οποία μας μιλά για τη μέθοδο Plasmalift, λύνοντας όλες τις απορίες μας.

Τα θέματά μας

Προχωρώντας, βλέπουμε την αγαπημένη μας  Φούλα, η οποία με τη βοήθεια της Αντιγόνης, μας δείχνει το πιο girly and princess χτένισμα που κάθε νύφη ονειρεύεται.

Και για το τέλος, σε βοηθάμε να βρεις τα 7 λάθη που απειλούν τη σχέση σου ενώ ανοίγουμε το εγχειρίδιο της πρώτης γνωριμίας με τα πεθερικά σου.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr