Εκπομπή 20η – WITH LOVE APOSTOLIA

1961

Σήμερα στο with Love Apostolia, η διάθεσή μας βρίσκεται στα ύψη και αυτό οφείλεται στα θέματα των “Love for summer weddings” που θα σου παρουσιάσουμε σε πολύ λίγο.

Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, λοιπόν, βλέπουμε ποια είναι η φιλοσοφία του πολύ αγαπημένου μας portal γάμου και βάπτισης www.ogamosmas.gr. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε τον πιο ειδυλλιακό γάμο που συνέβη ποτέ στην πόλη, τον γάμο της Εύης και το Δημήτρη.

Αργότερα, σειρά έχει η δεύτερη πρωταγωνίστρια της γαμήλιας δεξίωσης, που δεν είναι άλλη από την γαμήλια τούρτα. Και κάπως έτσι, βλέπουμε άλλον έναν ανοιξιάτικο γάμο με θέα την πόλη, τον γάμο της Κατερίνας και του Στέλιου.

Τα θέματά μας

Έπειτα, φέρνουμε λίγη λάμψη στην οθόνη σου καθώς μιλάμε για τα πολυαγαπημένα μας μονόπτερα. Ακολουθούν η αγαπημένη μας Φούλα σε μία μοναδική συνέντευξη αφιερωμένη στο νυφικό χτένισμα αλλά και η Πασχαλία Τσιούλα με ένα θέμα που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. Ενώ στη συνέχεια, παρακολουθούμε τη συνέντευξη που ο Νίκος Χατζηαποστολίδης παραχώρησε στην Αποστολία.

Και για το τέλος, διαπιστώνουμε το κατά πόσο οι διατροφικές επιλογές ενός μαθητή σχετίζονται με την απόδοσή του στις εξετάσεις με τη βοήθεια της Σοφίας Μπαδέκα ενώ η Μαρία Αποστολοπούλου, μας παρουσιάζει τα 4 καλύτερα apps που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το γάμο σου στην εντέλεια και χωρίς άγχος.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr