Εκπομπή 21η – WITH LOVE APOSTOLIA

1715

Σήμερα στο with Love Apostolia, είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες καθώς τα θέματά μας έχουν τον απόλυτο “Get ready for your summer wedding” χαρακτήρα που θέλαμε και όλα αυτά με τη βοήθεια του www.ogamosmas.gr.

Τι θα δούμε σήμερα

Αρχικά, λοιπόν, βλέπουμε ποια είναι η φιλοσοφία του www.ogamosmas.gr που έχει κάνει τις αναγνώστριές του να το εμπιστεύονται σε τόσο μεγάλο βαθμό, μετατρέποντάς το στην αγαπημένη τους καθημερινή συνήθεια.

Στη συνέχεια, σου διηγούμαστε την ιστορία γάμου, ενός πανέμορφου ζευγαριού της πόλης μας, της Ευαγγελίας και το Μιχάλη. Ενώ, φέρνουμε στο προσκήνιο, τα πολυαγαπημένα μας πάρτι αρραβώνων. Που βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο της εποχής. Αργότερα, σου παρουσιάσαμε το γάμο της Στέλλας και του Δημήτρη. Τον οποίο πραγματικά έχουμε ξεχωρίσει.

Τα θέματά μας

Και κάπως έτσι, ακολουθούν η αγαπημένη μας Φούλα σε μία μοναδική συνέντευξη αφιερωμένη στο νυφικό χτένισμα, την οποία κάθε νύφη οφείλει να παρακολουθήσει. Aλλά και η Πασχαλία Τσιούλα με έναν υπέροχο γάμο στην πόλη που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση και αυτό σου το υποσχόμαστε.

Σειρά τώρα έχουν τα παιδικά κοσμήματα και φυλαχτά. Η ιδανική πρόταση δώρου για κάθε περίσταση. Αλλά και το φαινόμενο της νεοφοβίας, της απόρριψης δηλαδή νέων ή άγνωστων τροφών από το παιδί, το οποίο εξετάζουμε με τη βοήθεια της Σοφίας Μπαδέκα.

Τέλος, μετά από αυτά, βλέπουμε τη Μαρία Αποστολοπούλου να μας μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή των social media. Αλλά και το Νίκο Χατζηαποστολίδη, σε μία μοναδική συνέντευξη, με την Αποστολία Ελευθερίου.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr