Εκπομπή 6η-“With Love, Apostolia” Πες Μου Τη Δεκαετία Σου Να Σου Πω Ποιος Είσαι!

0
718

Σήμερα στο “With love Apostolia”, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες και γεμάτες έμπνευση και τον λόγο θα τον καταλάβεις πολύ σύντομα.

love
With love, Apostolia

Για σήμερα, σου έχουμε ένα μίνι αφιέρωμα από την 15η Expo Wedding για το 2017 που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, και από την οποία δε θα μπορούσε να λείπει η Αποστολία Ελευθερίου και το www.ogamosmas.gr.

Στη συνέχεια, ως οι ειδικοί επί του θέματος που ακούει στο όνομα wedding, σου δίνουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε εποχής. Μου μπορεί να αποτελέσει την πιθανή ημερομηνία του γάμου σου.

Αργότερα, βλέπουμε την Αποστολία να συναντά την Πασχαλία. Η οποία σου δίνει εύκολες λύσεις ώστε να πας προετοιμασμένη στο πρώτο σας ραντεβού.

Έπειτα, ακολουθεί το πιο γλυκό video όλων των εποχών από το οποίο μπορείς να κλέψεις ιδέες για την wedding cake σου.

Ενώ, μετά από αυτό η Φούλα αποκαλύπτει στην Αποστολία τις τάσεις στο κομμάτι που ακούει στο όνομα men’s hair. Πριν υποδεχτούμε την γλυκιά Μαρία Μπαδέκα και τις συμβουλές τις για τις τάσεις στο μακιγιάζ. Βλέπουμε την εξέλιξη της ομορφιάς τα τελευταία 100 χρόνια μέσα σε ένα λεπτό.

Και για το τέλος, σου έχουμε τη συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο με πρωταγωνιστές την Κυριακή και τον Μάριο καθώς και τον χορό μιας νύφης και ενός γαμπρού που μας ξεσήκωσαν όσο κανείς άλλος.

Η σημερινή εκπομπή, τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Εκπομπή 8η-“with love, Apostolia” Home sweet home!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ