Εκπομπή 9η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
476

Σήμερα στο “With love Apostolia”, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες μιας και η εκπομπή μας έχει αέρα εξωτερικού.

Τι θα δούμε σήμερα

Στην αρχή, λοιπόν, μεταφερόμαστε στην πόλη του φωτός, στο Παρίσι βλέποντας τα 30 Haute Couture νυφικά που το μάγεψαν και το συγκλόνισαν. Έπειτα, επιστρέφουμε πίσω σε εμάς και με την πολύτιμη βοήθεια του  www.ogamosmas.gr μαθαίνουμε τα πάντα. Για τα πολυπόθητα και πολύ αγαπημένα μας νυφικά παπούτσια.

Και κάπως έτσι, μεταφερόμαστε στο Λονδίνο, όπου και βλέπουμε τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς. Που δεν είναι άλλος από τον γάμο της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού. Κι αφού μιλήσαμε για τα απαραίτητα wedding items και είδαμε και έναν από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους. Σειρά έχει ένα θέμα που αφορά στα συναισθήματα και τα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι μέσα σε έναν γάμο ώστε να είναι ευτυχισμένοι.

Τα θέματά μας

Και καθώς μιλήσαμε για ευτυχία, σειρά έχουν τώρα τα δώρα, που μοίρασε το  www.ogamosmas.gr μέσα από τον τροχό της αγάπης σε όλους και όλες εσάς.

Έπειτα, έρχεται η Πασχαλία που μας μιλά για το μυστήριο της βάπτισης δίνοντάς μας το κλειδί της επιτυχίας. Ενώ, στη συνέχεια, μαθαίνουμε τα πάντα για τον κόσμο του στρώματος. Ξεκινώντας από το πρώτο κινούμενο στρώμα για νεογέννητα. Και φτάνοντας μέχρι την καλύτερη επιλογή στρώματος για μεγαλύτερους.

Και κάπως έτσι, έρχεται ο κόσμος της ομορφιάς, με την Φούλα να μας μιλά για την επόμενη αλλαγή που θα κάνεις στα βαμμένα σου μαλλιά στο κομμωτήριο. Το Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα να μας δίνει την πιο επαναστατική μέθοδο στον τομέα της αισθητικής, που δεν είναι άλλη από τη μέθοδο Plasmalift.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr