Η Ελευθερία και ο Δημήτρης βάπτισαν τη μικρή τους μπαλαρίνα Μαρία!

10524

Πόσο όμορφη είναι αυτή η βάπτιση στις Σέρρες, που θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα!

Με θέμα τη μπαλαρίνα, η διακόσμηση της βάπτισης είχε ρομαντικές ροζ λεπτομέρειες και κεντρικό θέμα τις ροζ tutu φουστίτσες του μπαλέτου. Adorable vaptism!

Η Ελευθερία Μανδαλαρίδου (ιδιοκτήτρια EM nails & Beauty) και ο Δημήτρης Πασχαλίδης (ιδιωτικός υπάλληλος), στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στην πόλη των Σερρών, βάπτισαν τη μικρή και πανέμορφη κορούλα τους.

Από το πλευρό της Ελευθερίας και του Δημήτρη, δεν έλλειπε ο καλύτερός τους φίλος και νονός της μικρής, Αχιλλέας Φαρδέλας (ιδιωτικός υπάλληλος) που της χάρισε το σημαντικότερο δώρο, το όνομα Μαρία.

Ασφαλώς, κοντά στην Ελευθερία και στο Δημήτρη, εκείνη την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα, βρίσκονταν και οι οικογένειες καθώς και οι φίλοι τους, που όλοι μαζί γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τη μικρή Μαρία να βαπτίζεται.

Την οργάνωση της βάπτισης της μικρής Μαρίας, επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου.

Ήταν μία καθαρά θεματική βάπτιση με επίκεντρο τη μπαλαρίνα στις ροζ αποχρώσεις, τις οποίες έβλεπε κανείς εύκολα, ήδη από τα υφάσματα. Συγχρόνως, η τάση του floral δεν θα μπορούσε να λείπει, συνδυασμένη με λεπτομέριες από βεραμάν και φουξ, που πραγματικά απογείωσαν τη βάπτιση.

Πολύ μεγάλη αίσθηση έκανε η φωτογραφική γωνιά με τα pon pons, που το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα είχε δημιουργήσει, καθώς επίσης και το κουτί ευχών, στο οποίο οι καλεσμένοι καλούνταν να καταγράψουν τις ευχές τους για τη μικρή Μαρία.

Οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους, ήταν υφασμάτινα πουγκάκια με ξύλινο διακοσμητικό πουέντ στο κέντρο τους, δίνοντας μία ultra girlish νότα στη βάπτιση.

Δροσιστική λεμονάδα, cup-cakes σωστά έργα τέχνης, λαχταριστά cake-pops και περίτεχνα μπισκότα, στόλισαν το candy bar, από το οποίο ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει ό, τι πραγματικά ήθελε.

Την κολυμπήθρα του μυστηρίου, στόλισε μία πανέμορφη σύνθεση, συνδυασμένη από ένα μπουκέτο με ροζ λισιάνθους και χαμομήλι, καθώς επίσης και, μία πλεξούδα από υφάσματα.

Την φωτογραφική επιμέλεια της βάπτισης της μικρής Μαρίας ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, με το αποτέλεσμα.

Ελευθερία και Δημήτρη να σας ζήσει η μικρή σας Μαρία!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα