Η Λία και ο Σπύρος βάπτισαν τη μικρή τους Ευαγγελία!

3786

Μία πολύ όμορφη βάπτιση κοριτσιού στις Σέρρες με vintage flower θέμα, θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας! Σε τόνους του λευκού, ροζ και μπεζ και με ένα ονειρεμένο  candy bar, σίγουρα θα σας αρέσει πολύ!

Η ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στο χώρο του μυστηρίου, εξέπεμπε ζεστασιά, παιδικότητα και ρομαντισμό. Μια όμορφη βάπτιση, που σίγουρα εντυπωσίασε τους καλεσμένους, οι οποίοι την ευχαριστήθηκαν και την απόλαυσαν.

“Σε ονειρευτήκαμε…σε περιμέναμε…σε υποδεχτήκαμε…σε αγαπήσαμε…και να που τώρα διαλέγουμε ένα όνομα για σένα!”.

Ο λόγος για τη Λία Μπακούρα και στο Σπύρο Ανδρεάδη, που την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων (Παλαιά Μητρόπολη) Σερρών, βάπτισαν την πανέμορφη κορούλα τους.

Από το πλευρό των γονιών, δεν έλλειπε και η νονά της μικρής, Φωτεινή Μέμψα, η οποία πέρα από κουμπάρα του ζευγαριού, είχε τη χαρά να χαρίσει στη μικρή νεοφώτιστη, το ομορφότερο δώρο, το όνομα Ευαγγελία.

Ασφαλώς, κοντά στη Λία και στο Σπύρο, εκείνη την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα, βρίσκονταν και οι οικογένειες καθώς και οι φίλοι τους, που όλοι μαζί γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν τη μικρή Ευαγγελία να βαπτίζεται.

Το στολισμό της βάπτισης της μικρούλας Ευαγγελίας, επιμελήθηκε η Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor, εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου.

Το θέμα, που επιλέχθηκε για τη βάπτιση της μικρής Ευαγγελίας, ήταν το vintage flower. Παστέλ χρώματα, παλιά-vintage καπέλα και παλιά-vintage σερβιτσια, έκαναν τη διακόσμηση της εκκλησίας ακόμη πιο όμορφη, βγαλμένη σαν από παραμύθι. Ο ρομαντισμός και η αθωότητα, λοιπόν, ήταν διάχυτα.

Ένα μεγάλο candy bar, στήθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας, χαρίζοντας ακόμη πιο γλυκές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Μπισκοτολούκουμα τυλιγμένα σε σεμεδάκι, σαπουνόφουσκες για τους μικρούς φίλους της Ευαγγελίας, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και κομπόστα, φτιαγμένα όλα από την ίδια τη μητέρα της Ευαγγελίας, ήταν μόνο μερικά από όσα το πλαισίωναν.

Ασφαλώς, μία ακόμη ποικιλία γευστικότατων γλυκών και ροφημάτων, που ακολουθούσαν την ίδια χρωματική παλέτα, συμπλήρωναν με ξεχωριστό τρόπο, το σύνολο της γλυκύτητας.

Τα υπόλοιπα γλυκά, που δόθηκαν στους καλεσμένους της βάπτισης, μετά το μυστήριο αλλά και στη δεξίωση, προέρχονταν από το Ζαχαροπλαστείο Delices, ξετρελαίνοντας τους καλεσμένους με τις απίθανες γεύσεις του.

Έτσι, λοιπόν, η βάπτιση αυτή, ήταν πραγματικά υπέροχη και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη μικρούλα, στους γλυκύτατους γονείς της καθώς και στη μοναδική δεξίωση, που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στις Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, όπου η οικογένεια, πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή της.

Την επιμέλεια της φωτογράφησης της βάπτισης της Ευαγγελίας ανέλαβε το φωτογραφείο Photo Πέννα.

Λία και Σπύρο να σας ζήσει η μικρή σας Ευαγγελία!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!


Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Ell Decor