Μαρία Μενούνος: Ο Rustic Γάμος Που Αγαπήσαμε!

1813

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν υπέροχο Rustic γάμο από μία διάσημη παρουσιάστρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η αγαπημένη μας Μαρία Μανούνος, παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της Keven Undergaro κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις ομορφότερες στιγμές τους!

Μία απόλυτη ιστορία αγάπης

Η Μαρία, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Keven και σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους. Γνωρίστηκαν στο Los Angeles. Ο Keven, εργαζόταν ως σεναριογράφος στο MTV και όπως ήταν φυσιολογικό, ο εργασιακός χώρος τους έφερε κοντά και η αγάπη τους δεν άργησε να γεννηθεί.

Πέρσι την Πρωτοχρονιά, το ζευγάρι πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμο στην Νέα Υόρκη. Αυτό βέβαια, δεν σήμαινε πως δεν θα προχωρούσαν και σε θρησκευτικό γάμο. Όπως υποστήριζε συχνά η Μαρία, αγαπάει πολύ τον τόπο της και θα ήθελε να πραγματοποιήσει εκεί τον γάμο της. Ονειρευόταν απλό γάμο, με καλό φαγητό και πολύ χορό!

Ήταν όλα καταπληκτικά

Όλα έγιναν όπως τα είχε ονειρευτεί. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Άκοβο Αρκαδίας και συγκεκριμένα στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου τον οποίο έκτισε ο πατέρας της. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου, ο οποίος διαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους.

Η Μαρία έλαμπε στο νυφικό φόρεμα που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη. Κουμπάροι του ζευγαριού, ήταν ο Λέων Πατίτσας, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Ο στολισμός του γάμου είχε ως έμπνευση το λεμόνι, ενώ τον στολισμό της δεξίωσης και φυσικά το menu, ανέλαβε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Χρειάστηκαν περίπου 1.500 λεμόνια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του στολισμού. Το menu ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα και κυρίως από την Κρήτη.

Μία υπέροχη ημέρα μέσα από τα κλικ

Το ζευγάρι μοιράστηκε μία τόσο σημαντική στιγμή μαζί με αγαπημένα πρόσωπα κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα ομορφότερα κλικ της ημέρας.

Το πρώτο fit του νυφικού στο Los Angeles
Το δεύτερο fit του νυφικού στην Αθήνα
Η Μαρία φτάνοντας στην εκκλησία
Τρυφερή στιγμή του ζευγαριού
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του
Το ζευγάρι σε όμορφη φωτογραφία
Εικόνες από την δεξίωσης
Ο στολισμός της δεξίωσης
Υπέροχες γεύσεις από το menu που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος
Οι τούρτες του ζευγαριού
Ποτά από τον γάμο
Λεπτομέρειες στολισμού από την δεξίωση

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το:

  1. Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος γάμος που δημοσιεύτηκε στη Vogue
  2. Η Fashion Blogger που φόρεσε το ομορφότερο καλοκαιρινό φόρεμα
  3. Έγκυος και νυφούλα: τι να φορέσετε τη μεγάλη μέρα

Με Πληροφορίες Από: TheToc.gr