Ο Κοσμοπολίτικος Γάμος Της Αθηνάς Οικονομάκου

1955

Το Ogamosmas.gr φιλοξενεί τον κοσμοπολίτικο γάμο ενός από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της χώρας. Η Αθηνά Οικονομάκου, παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο νησί των ανέμων κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας εκείνης.

Το ραντεβού ζωής του ζευγαριού

Το ζευγάρι μετρά 5 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή και στις 6 Οκτωβρίου 2018 αποφάσισε να επισφραγίσει αυτήν την αγάπη με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φυσικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο στο δημαρχείο του Γυθείου. Παρ’ όλα αυτά, 7 μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου, το ζευγάρι έδωσε ραντεβού στο ξενοδοχείο Kivotos, που ανήκει στον επιχειρηματία όπου και αντάλλαξαν όρκους κοινής ζωής.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η τηλεοπτική μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου, Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης. Όπως, ήταν αναμενόμενο το ξενοδοχείο γέμισε με αγαπημένους φίλους του ζευγαριού και φυσικά από τα οικογενειακά τους πρόσωπα.

Έντονο ταμπεραμέντο στη δεξίωση

Το ζευγάρι φρόντισε να οργανώσει τον γάμο του με τόση προσοχή, ώστε η κάθε λεπτομέρεια να ξεχωρίζει. Η Αθηνά έφτασε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου με σκάφος, ενώ την συνόδευσαν ο πατέρας και ο αδερφός της. Το νυφικό της έραψε αποκλειστικά γι’ αυτήν η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ τα μαλλιά της στολίστηκαν με λουλούδια, τα οποία έδεσαν άψογα με το ύφος του νυφικού φορέματος.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου. Τα δεκάδες βεγγαλικά έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ το ζευγάρι έκανε θεαματική είσοδο με την Αθηνά να χορεύει στον άντρα της ζωής της. Επίσης, εντυπωσίασαν τους καλεσμένους τους, καθώς φιλοξένησαν ένα mini χορευτικό συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ο Πάνος Μουζουράκης, τραγούδησε για το ζευγάρι, ενώ οι καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν cocKtails, με το όνομα της Αθηνάς, του Φίλιππου και του Μάξιμου αντίστοιχα.

Μία υπέροχη ημέρα μέσα από ρομαντικά κλικ

Ο γάμος της Αθηνάς και του Φίλιππου, μας έκανε να τον αγαπήσουμε και γι αυτό σας παρουσιάζουμε τις δυνατότερες στιγμές του.

Η Αθηνά σε pre-wedding party με τις φίλες της
Το fit του νυφικού από την Αθηνά
Υπέροχη φωτογραφία από το ζευγάρι έξω από το εκκλησάκι
Η Αθηνά πλημμυρισμένη από ευτυχία
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου
Λεπτομέρειες από τον γάμο της Αθηνάς και του Φίλιππου
Το ζευγάρι σε υπέροχο ρομαντικό κλικ

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Ο Γάμος της Μαρίας Μενούνος
  2. Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος γάμος που δημοσιεύτηκε στη Vogue
  3. Η Fashion Blogger που φόρεσε το ομορφότερο καλοκαιρινό φόρεμα