Ο Υπέροχος Γάμος Της Σάσας Και Του Σωτήρη

5019

Σήμερα, το ogamosmas.gr φιλοξενεί τον υπέροχο γάμο της Σάσας και του Σωτήρη με άρωμα φθινοπώρου. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους κοινής ζωής κι εμείς φυσικά τους δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη του ολοδικό τους αφιέρωμα.

Μία όμορφη ιστορία αγάπης

Η ιστορία αγάπης της Σάσας Κυργιάνε και του Σωτήρη Μπάρμπα ξεκίνησε πριν 12 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε μία χοροεσπερίδα των σχολείων τους και μετά από λίγο καιρό έγιναν αχώριστο ζευγάρι. Ο χρόνος έδεσε την όμορφη Κοινωνική Λειτουργό και τον γοητευτικό Μηχανικό Αυτοκινήτων κι έτσι, στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού τους.

Ο Σωτήρης περίμενε ανυπόμονα την γυναίκα της ζωής του στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νέο Σούλι. Κουμπάρος τους ήταν ο παιδικός φίλος του Σωτήρη, Κωνσταντίνος Ξένος. Η κοπέλα του, Ρούλα Στέφα, βοήθησε σε όλη την οργάνωση του γάμου και συνόδευσε τον καλό της σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Παρά την μακροχρόνια σχέση του ζευγαριού, ο Σωτήρης σκέφτηκε μία υπέροχη πρόταση γάμου για την Σάσα. Ένα ταξίδι τον 15αύγουστο στην Πάργα, ήταν η κατάλληλη στιγμή για μία τόσο ιδιαίτερη πρόταση. Την ώρα που έσκαγαν τα πυροτεχνήματα σε μία τοπική γιορτή με πολύ κόσμο, ο Σωτήρης ζήτησε σε γάμο την δική του πριγκίπισσα κι εκείνη φυσικά του χάρισε το μεγάλο ναι.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Την οργάνωση του γάμου επιμελήθηκε το κατάστημα Μιμόζα και η Βιοτεχνία ειδών γάμου και βαπτίσεων Κερατίδης. Όσον αφορά την Σάσα, το χτένισμά της φρόντισε το κομμωτήριο “Κομμώσεις Δάφνη”, ενώ το μακιγιάζ της ανέλαβε η Ελένη Μοσχοβάκη.

Το νυφικό της Σάσας, επιλέχθηκε από τον οίκο Ελισσάβετ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Σωτήρης προτίμησε ένα κοστούμι από τον οίκο Παρατσουκίδης. Το ζευγάρι επέλεξε την αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος και Μένια, ενώ η ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη διασκέδασε τους καλεσμένους.

Μία κλεφτή ματιά στην ημέρα εκείνη

Η Σάσα, μιλώντας σε εμάς για τον γάμο της, μας εκμυστηρεύτηκε πως ήταν πολύ αγχωμένη. Βέβαια, η συγκίνησε χτύπησε κόκκινο όταν αντίκρισε στην εκκλησία τον άντρα της ζωής της.

“μολισ ΑΝΤΊΚΡΙΣΑ τον σωτηρη συγκινηθηκα.”

Όσο περνούσε η ώρα, χαλάρωσαν και οι 2 και το απόλαυσαν μέχρι τέλους. Πλέον, προετοιμάζουν το ταξίδι του μέλιτος και έχοντας αποβάλει όλο το άγχος των ημερών, η Σάσα προτρέπει όλες τις υποψήφιες νύφες να ξεχάσουν το άγχος! Επίσης, προτείνει ανεπιφύλακτα το ogamosmas.gr, καθώς θεωρεί πως είναι το απόλυτο portal και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα.

Στιγμές γεμάτες αγάπη

Το Studio Charalampous, ανέλαβε την φωτογράφιση του γάμου κι εμείς σας παραθέτουμε τα ομορφότερα κλικ της ημέρας.

Η Σάσα προετοιμάζεται για τον γάμο της / Studio Charalampous
Η Σάσα προετοιμάζεται για τον γάμο της / Studio Charalampous
Η Σάσα με αγαπημένα της πρόσωπα / Studio Charalampous
Η νύφη με τις φίλες της, φορώντας όμορφα βραχιολάκια γάμου / Studio Charalampous
Ο Σωτήρης σε φωτογραφίες λίγο πριν την εκκλησία / Studio Charalampous
Ο Σωτήρης με αγαπημένα του πρόσωπα / Studio Charalampous
Λεπτομέρειες από τον στολισμό της εκκλησίας / Studio Charalampous
Το ζευγάρι την ώρα του γάμου / Studio Charalampous
Το ζευγάρι σε ωραίες φωτογραφίες / Studio Charalampous
Το ζευγάρι με τους κουμπάρους τους / Studio Charalampous
Το ζευγάρι σε after wedding φωτογράφιση / Studio Charalampous
Το ζευγάρι σε next day φωτογράφιση / Studio Charalampous
Το ζευγάρι σε after wedding φωτογράφιση / Studio Charalampous
Το ζευγάρι σε after wedding φωτογράφιση / Studio Charalampous
Ρομαντικά κλικ του ζευγαριού / Studio Charalampous
Ρομαντικά κλικ του ζευγαριού / Studio Charalampous

Σάσα και o Σωτήρης μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Style Experts

GOLD MEMBER | Wedding Party: Πέτρος και Μένια

BRONZE MEMBER: | Wedding Photography: Studio Charalampous

Εάν θέλεις να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

Εμπιστεύσου μας τις ομορφότερες στιγμές του γάμου σου και θα αποκτήσεις το δικό σου αφιέρωμα γάμου στη στήλη μας Real Weddings, όπως σου αξίζει.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Ο Γάμος της Αλεξάνδρας και του Δημήτρη
  2. Ο Γάμος της Μαρίας και του Αστέριου
  3. Ο Γάμος της Ελένης και του Κωνσταντίνου