Ο Υπέροχος Γάμος Της Ιωάννας & Του Στέργιου

3247

Σ’ ένα λαμπερό αλλά και με ρομαντικές πινελιές φθινοπωρινό γάμο, στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Σέρρες, με πρόσωπα γεμάτα ευτυχία και περιτριγυρισμένοι από αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Στέργιος και η Ιωάννα έκαναν τα πρώτα βήματα της κοινής τους ζωής.

Η Ιωάννα  για την ομορφότερη μέρα της ζωής της φόρεσε ένα νυφικό φόρεμα σε άλφα γραμμή  με κεντημένο μπούστο από δαντέλα γκιπούρ, στολισμένο με διακριτικές χάντρες. Η εντυπωσιακή πλάτη που έκλεινε με κουμπιά, έδινε στο νυφικό έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τόνο!

Οίκος Νυφικών Μουστάκα
Makeup Artist –Γεωργία Kαρακόλιου

“Με τον Στέργιο γνωριστήκαμε το 2012 μέσω μίας κοινής παρέας. Στην αρχή ήμασταν φίλοι. Στη διάρκεια όμως του χρόνου χαθήκαμε, για διάφορους λόγους… Μέχρι που το 2017 ξανασυναντηθήκαμε. Βγήκαμε έξω για ένα χαλαρό ποτάκι και μιλούσαμε για ώρες. Ώσπου του εκμυστηρεύτηκα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, από την αρχή της γνωριμίας μας. Ο Στέργιος μου είπε ότι αισθανόταν “πράγματα” για έμενα. Και έτσι ξεκίνησε το δικό μας ταξίδι αγάπης.”

“Η πρόταση γάμου έγινε στις 15 Αυγούστου του 2018. Βρισκόμασταν στην Αλεξανδρούπολη και περπατούσαμε δίπλα στη θάλασσα. Καθώς έδυε ο ήλιος ξαφνικά είδα τον Στέργιο να γονατίζει και να μου λέει: Είσαι η γυναίκα της ζωής μου!! θέλεις να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί μου; θα με παντρευτείς; Φυσικά η απάντηση ήταν Ναι.”

Hair Styling – Κατερίνα Kιουρτζίδου

Η Ιωάννα επέλεξε ένα κομψό νυφικό χτένισμα με χαλαρό σινιόν, όπου στερεώνονταν ένα boho δαντελωτό πέπλο.

Το μυστήριο

Στο προαύλιο της εκκλησίας, ένα λευκό τραπέζι διακοσμημένο με σομόν δαντέλα περίμενε να κεράσει και να ξεδιψάσει τους καλεσμένους, με γλυκά κεράσματα και παγωμένα ροφήματα.Παράλληλα,κεριά σε μπρούντζινα κηροπήγια σε διάφορα επίπεδα, έδιναν το απαραίτητο elegant touch.Οι χρωματισμοί, που επικρατούσαν σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης ήταν το λευκό και τα παστέλ χρώματα και υφές.

Είδη Γάμου – Βιοτεχνία Κερατίδης

Ο Στέργιος είχε επιλέξει ένα μπλε ραφ γαμπριάτικο κοστούμι από το κατάστημα Symbolo. Κρατώντας μια glamour ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα και ορχιδέες διακοσμημένη με strass, περίμενε ανυπομονώντας την αγαπημένη του, στη είσοδο της εκκλησίας.

“Η πιο ιδιαίτερη στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα ήταν όταν αντίκρισα τον Στέργιο στην εκκλησιά. Με το βλέμμα όλο συγκίνηση μου ψιθύρισε: “Είσαι έτοιμη να ζήσουμε το δικό μας παραμύθι;” Και φυσικά δεν θα ξεχάσω την αγάπη ,την χαρά και το κέφι των συγγενών και φίλων μας.”

Κουμπάρα του ζευγαριού σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα ήταν η εγγονή του νονού του Στέργιου, Ελένη Βενετίδου.

The Wedding Party

Το ζευγάρι μετά την ξεχωριστή και συνάμα τρυφερή είσοδό του στον πολυτελή χώρο δεξιώσεων ¨Ναϊάς”, έκοψε μία εντυπωσιακή τούρτα προφιτερόλ.

Ακολούθησε ο χορός του ζευγαριού σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό του πολυτελούς χώρου δεξιώσεων ¨Ναϊάς” με πυροτεχνήματα και κομφετί, απογειώνοντας τη λάμψη της μαγικής βραδιάς! Το ονειρικό αυτό σκηνικό δεν μπορούσε παρά να εμπνεύσει τους καλεσμένους για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους με τις μουσικές στιγμές από την ορχήστρα “Τα ΤΡΙΑ ΜΙ” γιορτάζοντας μέχρι πρωίας, με χορό, ξέφρενο κέφι και τραγούδι  το ξεκίνημα της νέας πορείας του Στέργιου και της Ιωάννας!

Φωτογράφιση

“Η συμβουλή που θα έδινα στις υποψήφιες νυφούλες είναι να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες όσο πιο νωρίς μπορούν, για να οργανώσουν το γάμο τους χωρίς άγχος, όπως τον έχουν ονειρευτεί! Είναι μια μοναδική μέρα. Είναι η δική τους μέρα, που θα θυμούνται σε όλη τους την ζωή!”

“O Exclusive Οδηγός “Ogamosmas.gr” με βοήθησε πολύ. Έβλεπα υλικό από προηγούμενους γάμους κι έπαιρνα ιδέες για να μπορέσω να οργανώσω τον δικό μου γάμο. Όπως τον είχα ονειρευτεί!”

Γαμήλιο Ταξίδι

Ο Στέργιος και Ιωάννα επέλεξαν να ταξιδέψουν για το γαμήλιο ταξίδι τους στην καρδιά των Αραβικών Εμιράτων,το συναρπαστικό Ντουμπάι!! Μία κοσμοπολίτικη πόλη στην έρημο με εντυπωσιακά αξιοθέατα, δροσερές οάσεις και σιωπηλές ερήμους, στο δρόμο των καραβανιών….

“Θέλαμε να ζήσουμε ένα ονειρεμένο ταξίδι που θα θυμόμαστε για πάντα. Για αυτό επιλέξαμε να πάμε στο Ντουμπάι. Να ζήσουμε τις χίλιες και μια νύχτες!”

Τις καλύτερες ευχές μας για μια ζωή γεμάτη χαμόγελα, όπως την ημέρα του γάμου σας!

The Wedding Professionals:

Photography – Studio Charalampous

Αίθουσα Δεξιώσεων – Ναϊάς

Κοσμήματα – Στέφανος Xατζηδημητρίου

Wedding Dress –  Μουστάκα

Γαμπριάτικο Κουστούμι – Symbolo

Wedding Decor – Ανθοτεχνική Έλσα

Είδη Γάμου – Βιοτεχνία Κερατίδης

Makeup Artist –Γεωργία Kαρακόλιου

Τούρτα – Ζαχαροπλαστείο Dolce

Μουσική: Τα Τρία Μι

Hair Styling – Κατερίνα Kιουρτζίδου

Real Weddings

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις O Καλοκαιρινός Elegant Γάμος Της Μιχαέλλας & Του Φίλιππου Στην Πάφο…,Ο Ονειρεμένος Φθινοπωρινός Γάμος Της Ευαγγελίας Και Του Άγγελου,Ο Ρομαντικός Γάμος της Έλενας & Του Ιωακείμ Στην Κύπρο &…

Το δικό σου αφιέρωμα γάμου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail: info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr