Προς τα πού πάνε για το honeymoon;

1072

4 ερωτήσεις με απαντήσεις να μην χαθείτε στο σύμπαν της οργάνωσης για το honeymoon.

Όταν βάζετε την οργάνωση του γάμου σας για λίγο στην άκρη ώστε να επικεντρωθείτε στη μετά γάμου περιπέτεια, ίσως χαθείτε σε μια επική αναζήτηση στο Google, προσπαθώντας να οργανώσετε την απόλυτη απόδραση, περισσότερο γνωστή ως μήνα του μέλιτος.

Είτε θέλετε να ξεκινήσει αμέσως μετά τη μέρα του γάμου, είτε δυο μήνες αργότερα, εδώ είναι 4 πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, όταν επιλέγετε προορισμό.

honeymoon1. Για πόσο καιρό θέλετε να ταξιδέψετε;

Αν ψάχνετε για να μεταφέρετε το πάρτι για δύο σε διαφορετική χώρα, προσθέστε μερικές επιπλέον μέρες στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Μια απόδραση τεσσάρων ημερών θα μπορούσε εύκολα να γίνει μια εξαήμερη απόδραση. Αν πάτε σε ένα μέρος μακριά από την βάση σας.

2. Τι είδος διακοπών θέλετε;

Είτε σας ενδιαφέρει η απόλυτη χαλάρωση ή αναζητάτε εκείνο που θα χαρακτηρίζαμε αδιάκοπη περιπέτεια. Να είστε βέβαιοι για το τι είδους δραστηριότητες θέλετε να κάνετε. Σκεφτείτε εκ των προτέρων, πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες. Για ηρεμία ή διασκέδαση; Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία που ταιριάζει κι έχετε ανάγκη και οι δυο σας.

3. Μπορείτε να πάτε σε διαφορετική χρονική στιγμή απ’ του γάμου για περισσότερη οικονομία;

Αν υπολογίζετε να ταξιδέψετε Σαββατοκύριακο ή μια εποχή του χρόνου, που ο καιρός θα είναι τέλειος, μπορεί να συναντήσετε υψηλότερες τιμές, καθώς θα είναι πιθανότατα high season. Bεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας για το πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε, όσον αφορά τις τιμές και τις  καιρικές συνθήκες, προτού φτάσετε στον προορισμό σας.

4. Πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε;

Ορίστε το ποσό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας και θα συμπεριλαμβάνει: τα εισιτήρια, τα καταλύματα, τη διατροφή και τις δραστηριότητες και μείνετε σταθεροί σ’ αυτό όσο μπορείτε.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το BRIDE TO BE: 3 Συμβουλές Για Να Επιλέξετε Σωστά Το Κραγιόν Σας !